Koululaisnäytökset Kino Tapiolassa

Espoo Cinén siirtyessä toukokuulle siirtyvät koulukinoviikot syksyyn 2017 viikoille 38-39, lisätietoa pian!

Espoo Cinén elokuvajuhlien uusi Junior Ciné tarjoaa paljon lasten ja nuorten elokuvanäytöksiä, ohjelmiston Junior Cinén omilta sivuilta osoitteesta www.juniorcine.fi

Kino Tapiolassa on mahdollista järjestää myös yksityisiä Koulukino-näytöksiä

Kino Tapiolassa voi järjestää koululais- ja päiväkotinäytöksiä myös muuten kuin Koulukinoviikoilla. Ryhmät voivat järjestää omannäköisensä näytöksen itse valitsemallaan elokuvalla ja yhteisesti sovittuna ajankohtana (teatteri on yleensä vapaana arkisin päiväaikaan). Mieleistä elokuvaa voi käydä etsimässä Koulukinon sivuilta, www.koulukino.fi, jossa on laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia eri ikäryhmille oppimateriaalien kera.

Tiedustele hyvissä ajoin sopivaa ajankohtaa, toivomanne elokuvan saatavuutta ja muita lisätietoja.

Tiedustelut arkisin päiväsaikaan info@kinotapiola.fi  / 045 1144945
Koulukino-hinnat alkaen 6 € / oppilas (hintaan vaikuttaa mm. ryhmäkoko ja elokuvavalinta)
Ryhmän minimikoko n. 60 hlöä

Ajankohtaista

Haku Venetsian elokuvajuhlille on nyt päättynyt jotta ehdimme käydä hakemukset läpi ennen Europe Cinemasin virallista deadlinea joka on huomenna ti 25.4., kiitos kaikille hakijoille!

***

Espoo Ciné valtaa Kino Tapiolan 5.-14.5.2017! Lisätietoa ja festivaaliohjelma täällä!

***

Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

***

Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa kevät/syksyllä 2017 – ehdota meille kulttileffoja esitettäväksi täällä!

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä