Kokous Kinolla

Kino Tapiola tarjoaa tyylikkäät puitteet kokoukselle, yritysjuhlalle tai tilausnäytökselle.

Kino Tapiolassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla upea, kulttuurihistoriallisesti arvokas arkkitehtuuri sekä uusi, korkealaatuinen tekniikka. Aarne Ervin 1950-luvulla suunnittelema tunnelmallinen teatteri uudistettiin täysin 2010, jolloin myös projektorit nykyaikaistettiin digitaalisiksi. Yritystilaisuuksissa valkokankaalle saa siis halutessaan heijastettua kaikkea PowerPoint-esityksestä 3D-elokuvaan ja suoriin satelliittilähetyksiin. Kokouskäytössä teatterin sali on ihanteellinen noin 100 henkilölle, ja kaiken kaikkiaan salissa on 194 istumapaikkaa. Alla kaksi esimerkkiä kokouspaketeistamme – kysy myös rohkeasti tarjousta, pyrimme mielellämme mahdollistamaan tilaisuutenne joustavalla hinnoittelulla!

Koko päivä 1364€ (1100€ + alv. 24%)
Koko elokuvateatteri aula- ja salitiloineen yksityiskäyttöönne klo 8-17.
• Pakettiin sisältyy yhden teatterihenkilökunnan edustajan (vahtimestari/teknikko) palvelut sekä teatterin konferenssivälineistön (mm. WLAN-yhteys, kannettava tietokone, lehtiötaulu, kokousäänentoisto) käytön ja aineiston esittämisen valkokankaalla.

Puoli päivää 744€ (600€ + alv. 24%)
Koko elokuvateatteri aula- ja salitiloineen yksityiskäyttöönne neljän tunnin ajan klo 8-17 välillä.
• Pakettiin sisältyy yhden teatterihenkilökunnan edustajan (vahtimestari/teknikko) palvelut sekä teatterin konferenssivälineistön (mm. WLAN-yhteys, kannettava tietokone, lehtiötaulu, kokousäänentoisto) käytön ja aineiston esittämisen valkokankaalla.

Tarjoilut kuntoon

Kino Tapiolassa voit yhdistää kokoukseesi tarjoilua moneen eri tapaan. Voit tuoda tapahtumaan lempiruokasi suosikkipaikastasi tai antaa lähiyritystemme auttaa sopivien kokouseväiden kokoamisessa. Yksityistilaisuuksissa salissa on mahdollista nauttia myös juomatarjoilua.

Kino Tapiola toimii yhteistyössä esim. kävelymatkan päässä sijaitsevien Ravintola Kilimin sekä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin kanssa. Tarvittaessa kokoukseen yhdistyy siis helposti niin ravintolalounas kuin mukava yösijakin.

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin tarjoilupaketit

Pätevin kokoustekniikka

Kino Tapiolan tekniikka mahdollistaa kaikki kokous- ja seminaaritarpeet elokuvanäytöksiä unohtamatta. Nykyaikaistetusta projisointihuoneesta löytyy muun muassa 2K-digitaaliprojektori, jonka avulla valkokankaalle siirtyy terävästi kaikenlainen materiaali. Kino Tapiolassa on myös satelliittivastaanotto ja -projisointimahdollisuus sekä koko kiinteistössä langaton WLAN–verkkoyhteys. Tarkemmat tekniset tiedot löydät täältä.

Teatterisalissa on täysin säädettävä valaistus.

Elokuvasta piste i:n päälle

Kino Tapiola tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden keventää kokouspäivää elokuvalla. Osaksi päivän ohjelmaa voidaan liittää melkein mikä tahansa elokuva uusimmasta teatteriohjelmistosta klassikoihin, myös ennakkoensi-illat ovat mahdollisia. Kino Tapiolassa järjestät myös mieleenpainuvat yritysjuhlat: mitä jos palkitsisit työntekijäsi tänä vuonna elokuvanäytöksellä kaikilla herkuilla juhlajuomineen! Lue lisää tilausnäytökset-sivulta tai ota yhteyttä ja kerro elokuvatoiveistasi!

Lisätietoja kaikkeen kokoustamiseen liittyvässä saat teatteripäällikkö Hannele Pelliseltä, joko sähköpostitse osoitteessa info(at)kinotapiola.fi tai puhelimitse numerosta 045 1144 945 (arkipäivisin).

Ajankohtaista

Tuntematon sotilas -elokuvan ensi-ilta on pe 27.10. – näytökset myynnissä täällä! 

***

Kaikki Kinon Yösyöttö -näytökset täällä! Lunastathan varauksesi ajoissa jotta vältytään jonoilta. Vauvakino-näytös 25.10. klo 12, liput täältä! 

***

Cult Club -sarjan syyskauden päättää la 11.11. klo 20.00 riemastuttava kulttimusikaali The Rocky Horror Picture Show, liput täällä!

***

Star Wars: The Last Jedi 2D & 3D – ennakkomyynti on alkanut täällä!

***

Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

***

Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä