Cult Club esittää: Tappajahai (35mm)

(Jaws)

"Kaikkien aikojen kalajuttu"

Cult Club tarjoilee haifilettä leffanälkään kun Kino Tapiolassa nähdään lauantaina 14.10.2017 klo 20.00 Steven Spielbergin Tappajahai (Jaws) upeasti 35 milliseltä elokuvafilmiltä – jokaiselle haikalalle popparit kaupan päälle! 

Tapahtuman Facebook -sivu täällä!

Sarjassa nähdään vielä 11.11. klo 20 ultimaattinen kulttipläjäys The Rocky Horror Picture Show Sing-along -näytöksenä – lisätietoa, liput ja käyttäytymisohjeet myöhemmin! 

***

Steven Spielbergin suuri läpimurtoelokuva puree yhä napakasti. Vaikka efektitekniikka on nykyiseen meininkiin verrattuna kivikaudelta, homma toimii. 

– John Williamsin hypnoottisen tehokas tunnusmusiikki vihjaa synkästä salaisuudesta pinnan alla edelleen niin, että uimahallinkin eläkeläisiä ja tenavia kuhiseva allas vaikuttaa uhkaavalta, mitä se kai nyt muutoinkin on.

– Tappajahai jäi historiaan yhtenä eniten koskaan tuottaneena ja ensimmäisenä 100 miljoonan dollarin rajan rikkoneena elokuvana, joka teki nuoresta, alle kolmekymppisestä ohjaajastaan miljonäärin.

– Miellyttävintä on edelleen katsoa ja kokea, miten yksinkertaisista ja tehokkaista elementeistä Spielberg rakentaa perustarinan jännitystä. Parhaimmillaan Tappajahai yltää melkein hemingwaymaisiin mittoihin luonnon ja ihmisen voimainkoetuksena. Haitakin kärsivällisesti pitkän aikaa vain vilautellaan, kunnes vasta loppupuolella rujo kalanpuolikas sitten mellastaa sydämensä kyllyydestä.

– Tappajahai on onnistunut säilyttämään tuoreutensa.”

Film-o-holic

Ohjaaja: Steven Spielberg

Kieli: Suomeksi tekstitetty. 

***

Kino Tapiolassa on viime vuosina järjestetty mm. Monty Python Live -näytös sekä erikoisnäytöksiä, joissa Mia Wallace -kloonit tarjoilevat Five Dollar Milkshakeja Plup Fictionin musiikin tahtiin tai kymmenet Big Lebowski -elokuvan Dudet hengailevat kylpytakeissaan hotdogeja syöden.

The Godfather-elokuvalla avannut, Hohdolla ja The Sound of Musicilla jatkanut esityssarja Cult Club tarjoilee herkullista laatutavaraa: luvassa harvinaisia tilaisuuksia nähdä ihailluimpia kulttielokuvia! Liputkin ovat edukkaat eli normaalihintaiset. 

2h 3min K-12 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori