Destroyer

"Nicole Kidman on parempi kuin koskaan" Comingsoon.net

"Destroyer on täynnä naisenergiaa niin kameran edessä kuin takanakin todistaen, että rikos ja toiminta voivat olla naistenkin genrejä. Nyt naiset elokuviin!"  ★★★★ Episodi

"Silmät kuin mustat kuopat – Nicole Kidman on lähes tunnistamaton rähjäisenä poliisina erinomaisessa rikosdraamassa. Erinomaisen taitavasti kerrotussa tarinassa losangelesilainen poliisi penkoo menneisyyttään peitetehtävissä pankkiryöstökoplan jäsenenä." ★★★★ HS

LAPD:n konkarietsivä Erin Bell (Nicole Kidman) saa postissa kuoren, jossa on musteentahrima seteli. Tuo viesti saa hänet käynnistämään lannistumattoman ja vaarallisen matkan, jonka ainoana tavoitteena on löytää murhaaja ja jengipomo Silas (Toby Kebbell). Ennen sitä Bell ei saa rauhaa menneisyydeltään.

Yksitellen Bell kaivaa jengin entiset jäsenet esiin piiloistaan. Pakkomielteinen jahti herättää vanhat muistot traagisesti pieleen menneestä pankkiryöstöstä, jossa myös Bellillä ja hänen FBI-parillaan Chrisillä (Sebastian Stan) on osuutensa.

Karyn Kusaman ohjaama Destroyer on vangitseva moderni rikostrilleri, jonka keskiössä on Nicole Kidmanin uskomaton roolisuoritus kostoa janoavana, menneisyyden demonien riivaamana etsivänä.

 

"…viihdyttävä ja hyvin soljuva elokuva, jonka ääressä kaksi tuntia vierähtää helposti. Destoryer ei koskaan tunnu liian pitkältä, tai liian lyhyeltä, sillä Kusama osaa kuljettaa tarinaa ja juonta hienosti. Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että Kidman on erittäin hyvä roolissaan. Nainen on täynnä rautaa, ja rooli on pitkän linjan näyttelijälle erilainen. On mahtavaa nähdä Kidman tekemässä jotain uutta ja erilaista ja vieläpä onnistuvan siinä." ★★★★ Maria Lättilä, Episodi

★★★★★ The List

★★★★ The Hollywood News

"Äärimmäisen vangitseva" ★★★★ The Times 

"Nicole Kidman's cop on the skids is a raw, riveting revelation. In a smart and utterly absorbing performance, Kidman transforms her appearance to play an LA detective brutalised by her work undercover" ★★★★ The Guardian

 

Ohjaus: Karyn Kusama

Käsikirjoitus: Phil Hay, Matt Manfredi

Näyttelijät: Nicole Kidman, Toby Kebbel, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Scoot McNairy

Levittäjä: Finnkino Oy

Kieli: Englanti, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

2h 1min K-16 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori