Elossa: Thelma and Louise

Elossa-elokuvafestivaalin näytös!

–––

Ridley Scott | 1991 | 2h10min | 35mm

Tässä klassisessa road moviessa kaksi naista, Thelma ja Louise, ottavat oikeuden takaisin omiin käsiinsä miehiltä, jotka luulevat voivansa tehdä mitä tahansa. Ja niin alkaa pakomatka. Susan Sarandonin ja Geena Davisin hämmästyttävät roolisuoritukset eivät jätä ketään kylmäksi, joten ei ole mikään ihme, että elokuva on yhä rakastettu 30 vuotta sen ilmestymisen jälkeen. Elokuvan teemat ovat yhä ajankohtaisia ja nykyisin ehkä jopa enemmän kuin aiemmin.

Kuraattori: Elokuvakerho Montaasi

Tekstitykset: suomi

–––

In this classic road movie, two women, Thelma & Louise, will take the power back to their own hands from men who think they can do anything. And that’s where the getaway begins. The astonishing performances of Susan Sarandon and Geena Davis will leave no one cold, and it is no wonder this film is still loved almost 30 years after its release. The topics of the film are still relevant and maybe now even more than in the past.

Curated by: Elokuvakerho Montaasi

–––

Elossa on Aalto-yliopiston opiskelijoiden kuratoima elokuvafestivaali, joka pidetään osana Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidevuotta. Festivaali järjestetään 29.10.-3.11. Kino Tapiolassa ja Kino Sherylissä. Ohjelmistossa nähdään kymmenen eri opiskelijaryhmien valitsemaa elokuvaa.

Lue lisää ja katso koko ohjelma täältä!

 

2h 10min K-16
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori