Elossa: Moulin Rouge

Elossa-elokuvafestivaalin näytös!

–––

Baz Luhrmann | 2001 | 2h7min | 35mm

Mahtavin asia jonka tulet koskaan oppimaan on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Moulin Rouge on Baz Luhrmannin ohjaama elokuvamusikaali, jota tähdittävät Ewan McGregor ja Nicole Kidman. Se on tarina nuoresta kirjailijasta Christianista, joka rakastuu Satineen, Moulin Rougessa työskentelevään kabareetähteen ja kurtisaaniin. Elokuvassa kuullaan lauluja kuten Nature Boy, Lady Marmalade ja All you need is love. Moulin Rouge on traaginen ja unohtumaton rakkaustarina. Se on upeaa, ylellistä, mahtavaa, vaikuttavaa ja aistillista lumoa!

Curated by: Aava

Tekstitys: suomeksi

––––

The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return. Moulin Rouge is a musical film directed by Baz Luhrmann, starring Ewan McGregor and Nicole Kidman. It is a story of the young novelist Christian who falls in love with the Moulin Rouge cabaret actress and courtesan Satine. The film covers songs such as Nature Boy, Lady Marmalade and All You Need Is Love. Moulin Rouge is a tragic love story you will never forget. A magnificent, opulent, tremendous, stupendous, gargantuan, bedazzling, sensual ravishment.

Curated by: Aava

Subtitles: Finnish

–––

Elossa on Aalto-yliopiston opiskelijoiden kuratoima elokuvafestivaali, joka pidetään osana Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidevuotta. Festivaali järjestetään 29.10.-3.11. Kino Tapiolassa ja Kino Sherylissä. Ohjelmistossa nähdään kymmenen eri opiskelijaryhmien valitsemaa elokuvaa.

Lue lisää ja katso koko ohjelma täältä!

2h 7min K-12
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori