Happy Ending

Jäämme pidennetylle kesätauolle 24.5. wc-remontin vuoksi - näillä näkymin avaamme taas 6.7. - peukut pystyyn! Ja ei huolta, tauon aikana umpeutuvat joululahjaliput ovat voimassa poikkeuksellisesti elokuun loppuun saakka! 

–––

"Tanskalaiset tekevät mitä tanskalaiset tekevät parhaiten: tabuja kaihtamattoman komedian elämän ehtoopuolelta." ★★★★ Episodi

Happy Ending on tanskalainen romanttinen komedia ikääntymisen kauneudesta.

Helle on odottanut vuositolkulla, että hänen työnarkomaani puolisonsa Peter jäisi vihdoin eläkkeelle ja pariskunta voisi aloittaa leppoisat eläkepäivät ilman arjen kiireitä. Helle haaveilee pariskunnan matkustavan maailman ympäri, mutta Peterillä on kokonaan toiset suunnitelmat. Kun Peter tulee viimeisen työpäivänsä päätteeksi kotiinsa, on hänellä varsin yllättäviä uutisia. Mies on ostanut osuuden viinitilasta ja pistänyt hankkeeseen likoon pariskunnan kaikki säästöt. Peterillä ei liioin ole kummoisia odotuksia vuosikymmeniä kestäneeltä avioliitolta, vaan ikämies vilkuilee innolla uusiin suuntiin myös parisuhderintamalla. Onnelliset eläkepäivät alkavat täysin eri merkeissä, kuin Helle koskaan kuvitteli, mutta yhtä kaikki, elämä on edelleen täynnä mahdollisuuksia ja suuria unelmia.

Hersyvää tanskalaiskomediaa tähdittävät Birthe Neumann ja Kurt Ravn. Elokuvan on ohjannut Hella Joof.

 

"Tanskalaiset tekevät mitä tanskalaiset tekevät parhaiten: tabuja kaihtamattoman komedian elämän ehtoopuolelta.

– Siinä on vain jotain niin peritanskalaisen komeaa, kun yleensä elokuvissa lähinnä taustalakanoiksi pestatut vanhemmat ihmiset päästelevät estoitta valkokankaalla. Estetiikasta viis, kun kehot pistetään kunnolla hytisemään!

– Hella Joofin ohjaama ja Mette Heenon käsikirjoittama Happy Ending on aikuisen naisen voimaannuttamiselokuva (kuinka vihaankaan voimaannuttaminen-sanaa!) parhaimmillaan. Se opettaa, ettei seinäruusuksi parane jäädä, vaan elämä jatkuu aina. Eikä leffa ole pelkästään naisille suunnattu, vaan tällainen keski-ikäinen miehenplanttukin nautti siitä täysin siemauksin. Elokuva on virkistävä, raikas ja roisi kuvaus elämänilosta ja itsensä löytämisestä."

★★★★ Niko Ikonen, Episodi

 

Ohjaus: Hella Joof

Käsikirjoitus: Mette Heeno

Näyttelijät: Kurt Ravn, Birthe Neumann, Charlotte Sieling, Marianne Høgsbro

Levittäjä: Atlantic Film

Kieli: Tanska, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 36min K-12 Seksuaalista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

  Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
  (paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori