Kino Soi! - EMO Ensemble!

Ma 15.4. klo 19  (ovet 18)

EMO Ensemble!  

EMO Ensemble, joht. Pasi Hyökki

Petja Kainulainen, sello

Hanna Hohti, alttoviulu


Tapiolaiset toimijat lyövät kättä kun EMO Ensemble ja Kino Soi! Yhdistävät voimansa. Konsertin ohjelmassa on laaja kattaus tämän päivän kuoromusiikkia. Mukana muun muassa Vocal Espoon 2018 sävellyskilpailun voittajateos Philippe Bodinin säveltämä Fleurs d’artifice sekä John Tavenerin ortodoksiseen perinteeseen pohjaava teos Svyati sekakuorolle ja sellolle. EMO Ensemble on rikkonut rajoja ja kehittänyt kuoroa intrumenttina jo vuodesta 2000. Konsertin johtaa EMO Ensemblen perustaja ja taiteellinen johtaja Pasi Hyökki. Konsertti toteutetaan yhteistyössä EMO Ensemblen kanssa. 

Mikhael Ostrzyga: Iuppiter

Philippe Bodin: Fleurs d'artifice

Zad Moultaka: Artificiale 1

Cecilia Damström: Angor

John Tavener: Svyati


Liput 15/10 € 

Kino Tapiolan kahvila-baari palvelee konsertti-iltana klo 18 alkaen ja väliajalla.

OSTA LIPUT JÄRJESTÄJÄN VERKKOKAUPASTA TAI TEATTERILTA KONSERTTI-ILTANA.

https://www.kinosoi.com/

 

Kino Soi! tarjoaa tapiolalaisille ja muille musiikin ystäville korkeatasoisia ja helposti saavutettavia kamarimusiikkikonsertteja Kino Tapiolan ainutlaatuisessa miljöössä. Kevään 2019 vierailijoihin kuuluvat Saku Mattila, Terhi Paldanius, Minna Pensola, Siljamari Heikinheimo, Riitta-Liisa Ristiluoma ja Emo Ensemble johtajanaan Pasi Hyökki.
 
Konserttisarjan taiteellisina johtajina toimivat Hanna Hohti, Markus Hohti, Liina-Mari Raivola ja Petja Kainulainen, joita nähdään myös esiintyjinä suunnittelemissaan konserteissa. Konserttisarjaa tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus ja Espoon kaupunki.

   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori