Lego Elokuva 2

(The Lego Movie 2: The Second Part)

"[…] metkan itsetietoinen satiiri ajastamme. Ykkösosan ohjanneet Phil Lord ja Christopher Miller ovat käsikirjoittaneet älykkään ja viihdyttävän animaatioseikkailun." HS

LEGO ELOKUVA 2 on odotettu jatko-osa kriitikoiden ylistämälle, maailmanlaajuiselle yleisömenestykselle, josta kaikki alkoi. Se tuo jälleen yhteen Palikkalan sankarit pelastamaan rakkaan kaupunkinsa uudessa toiminnantäyteisessä seikkailussa. On kulunut viisi vuotta siitä, kun kaikki oli nastaa. Nyt kaupunkilaisia kohtaa uusi suuri uhka: ulkoavaruuden LEGO DUPLO tunkeutujat, jotka tuhoavat kaiken nopeammin kuin palikkalalaiset ehtivät rakentaa.

Taistelu tunkeutujien kukistamiseksi ja harmonian palauttamiseksi LEGO universumiin vie Emmetin, Lucyn, Batmanin ja heidän ystävänsä kaukaisiin, tutkimattomiin maailmoihin, kuten eriskummalliseen galaksiin, jossa kaikki on yhtä musikaalia. Tämä koettelee heidän rohkeuttaan, luovuuttaan ja mestariakennustaitojaan sekä paljastaa, kuinka erityisiä he ovatkaan.

 

"LEGO-ELOKUVIEN vetovoima perustuu kolmeen asiaan. Popkulttuuritietoisten vitsien tiheyteen, oivallukseen kuvata lasten sielunelämää legoleikkien kautta ja pala-animaatiota muistuttavaan tyyliin, joka kunnioittaa legojen toimintaperiaatteita.

– Lego-elokuva 2 on itsetietoinen, intertekstuaalinen ja metatasoja tulviva satiiri siitä, millaisessa maailmassa ja millaisten arvojen mukaan elämme. Hauskin hahmo on Emmetin ”sankariversio” Rex Vaaraliivi, joka on dinokätyreineen kuin parodia kaikesta, mitä Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) on urallaan ensimmäisen Lego-elokuvan jälkeen tehnyt." HS

 

Ohjaus: Mike Mitchell

Käsikirjoitus: Phil Lord, Christopher Miller & Matthew Fogel

Levittäjä: SF Film Oy

Kieli: Puhumme suomea!

 

Voita VIP-matka Cannesiin katsomalla 10 eurooppalaista elokuvaa!

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 47min K-7
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori