Autismiystävällinen näytös: Risto Räppääjä...

Autismiystävällinen elokuvanäytös Risto Räppääjä ja pullistelija la 30.3. klo 12!

Autismin kirjon lapset ja muut erityislapset perheineen pääsevät nyt näkemään Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan. Kino Tapiolan erikoisnäytös järjestetään lauantaina 30.3. klo 12.00 – teatteri on avoinna klo 11 lähtien.

Näytös sopii kaikille, joita kovat äänet ja elokuvateatterin pimeys saattavat jännittää. Elokuva esitetään tavallista maltillisemmalla äänenvoimakkuudella, eikä salia pimennetä täysin. Katsomossa saa liikehtiä ja eläytyä, eikä lipunmyynnissä kysellä diagnooseja. Avustajat pääsevät näytökseen ilmaiseksi pyytämällä kassalla avustajalipun. Näytös sopiikin autismin kirjon ja muiden lisäksi esimerkiksi pienen lapsen ensimmäiseksi elokuvakokemukseksi. 

Esteettömyys: Kino Tapiolan pääsisäänkäynti, aula ja sali ovat esteettömät. WC-tilat ovat valitettavasti kuitenkin korkean kynnyksen takana. Myyntitiskiä lähempänä oleva WC on muutettu nyt tilavammaksi.

Yhteistyössä Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistys ry. :n kanssa!

–––

Risto ja Rauha Räppääjä, Nelli Nuudelipää sekä naapurin Lennart Lindberg lähtevät lomailemaan Voimakallion mökkikylään, jossa kohtaavat voimailukisoihin valmistautuvan isä-poika-parin, Bill ja Sylvester Pöntisen. Rauha ja Nelli intoutuvat yllättäen liikunnasta ja Pöntisten kaksikosta. Risto ja Lennart päättävät näyttää, etteivät ole vellihousuja ja kutsuvat Elvi-tädin valmentamaan heidät kädenvääntökisaan. Tuntuu että kaikilla on uskomuksia toisistaan, mutta onko Riston kuvitelma Sylvesteristä pelkkänä pullistelijana sittenkään totta?

 

Ohjaus: Markus Lehmusruusu

Käsikirjoitus: Perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan menestyskirjaan Risto Räppääjä ja pullistelija (Tammi).

Näyttelijät: 
Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg
Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio, 
Sylvester Pöntinen – Eelis Kesäläinen, 
Rauha Räppääjä – Pamela Tola, 
Pakastaja Elvi – Jenni Kokander, 
Bill Pöntinen – Timo Lavikainen, 
Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa

Levittäjä: Nordisk Film

Kieli: Puhumme suomea!

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 24min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä

   

  Näytä ostoskori