Ladataan traileria...

Emma

Kino Tapiola on auki koko kesän! Näytöksiin myydään vain 50 paikkaa (eli 1/4 osa salikapasiteesta) ja hyvin suosittujen näytösten liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Ostathan siis lippusi mieluiten etukäteen verkosta!

***

"-- äärimmäisen aistilliseksi viritetty elokuvaversio on kaunis kuin karamelli -- Parasta uudessa Jane Austen -filmatisoinnissa on jälleen kirjailijan sarkasmi ja äly." HS

"Anya Taylor-Joy revels in the role of the handsome, clever heroine with a sadistic streak in this amiable adaptation of Jane Austen’s great romcom" Guardian, Peter Bradshaw

Jane Austenin rakastettu klassikkoromaani sen oikean löytämisestä ja oman onnellisen lopun ansaitsemisesta saa uuden tulkinnan Emman herkullisessa uudessa filmatisoinnissa. Kaunis, älykäs ja rikas Emma Woodhouse on uneliaan kotikylänsä seurapiirien kuningatar vailla vertaa. Säkenöivässä satiirissa luokkaeroista ja kasvukivuista Emma seikkailee epäonnisten seurusteluyritysten ja romanttisten harhapolkujen kautta kohti rakkautta, joka löytyy lähempää kuin hän arvaakaan.

”Lumoava” - Vogue

”Riemastuttava ja romanttinen, tasapuolisesti. Ja ihanin puvustus mitä olen koskaan nähnyt!” - Marie Claire

 


Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Autumn de Wilde

Käsikirjoitus

Eleanor Catton, Jane Austen

Rooleissa

Tanya Reynolds (Mrs. Elton), Anya Taylor-Joy (Emma Woodhouse), Josh O'Connor (Mr. Elton), Gemma Whelan (Mrs. Weston), Bill Nighy (Mr. Woodhouse), Johnny Flynn (George Knightley), Mia Goth (Harriet Smith), Callum Turner (Frank Churchhill), Miranda Hart (Miss Bates), Rupert Graves (Mr. Weston)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 5 min K-3
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori