Ladataan traileria...

Helene

Huom! Elokuva tulee olemaan suosittu – suosittelemme ostamaan liput netistä varausten tekemisen sijaan, näin vältät stressaavan (ja väistämättömän) varaustenlunastelujonon!

***

La 18.1. klo 18 on LOPPUUNVARATTU!  Su 19.1. klo 17 on MYÖS LOPPUUNVARATTU! 

Lunastathan varauksesi ajoissa, juuri ennen näytöksen alkua kassalla on jonoa.

***

Vuosi 1915. Helene Schjerfbeck elää unohdettuna taiteilijana iäkkään äitinsä kanssa maaseudulla. Viimeisimmästä näyttelystä on kulunut jo vuosia, ja Helene on jatkanut maalaamista ainoastaan omasta intohimostaan. Kaikki muuttuu, kun taidekauppias löytää Helenen sekä tämän 159 upeaa maalausta – ja haluaa järjestää suuren yksityisnäyttelyn. Helenelle käänteentekevä hetki koittaa kuitenkin vasta kun hänet esitellään Einar Reuterille. Nuori Einar on metsänhoitaja, ja taiteen harrastajana Helenen töiden intohimoinen ihailija. Hänestä tulee Helenen uskottu ja myös rakastettu.

 

"Birn on taitava fyysisesti hauraana mutta henkisesti vahvana Schjerfbeckinä, samoin Holopainen Reuterina ja Saisio Olga-äitinä. Parhaasta suorituksesta vastaa Krista Kosonen Schjerfbeckin vanhan ystävän Helena Westermarckin eli ”Westerin” pienehkössä osassa.

Teknisesti elokuva on tietysti alusta loppuun laatutyötä. Jokisen ja kuvaaja Rauno Ronkaisen valkokankaalle luomat kuvat ovat harkitun kauniita kuin maalaukset, mikä onkin elokuvan aiheen huomioon ottaen sopivaa."

Juha Typpö, Helsingin Sanomat

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Antti J. Jokinen

Käsikirjoitus

Marko Leino ja Antti J. Jokinen

Rooleissa

Laura Birn, Johannes Holopainen, Krista Kosonen, Pirkko Saisio, Eero Aho, Jarkko Lahti

Kieli

suomi

Tekstitys

ruotsi

2 h 2 min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori