Ladataan traileria...

Le Mans 66 - Täydellä teholla

(Le Mans 66 - täydellä teholla)

ENSI-ILTAVIIKON NÄYTÖSTEN KELLONAJAT VAHVISTETAAN JA LIPUT TULEVAT MYYNTIIN ENSI-ILTAVIIKOLLA MAANANTAISIN. JOS SIIS NÄYTÖSAIKAA EI VIELÄ NÄY, ON ENSI-ILTAPÄIVÄMÄÄRÄ ALUSTAVA.

–––

Oscar-voittajat Matt Damon ja Christian Bale tähdittävät tositapahtumiin perustuvaa elokuvaa visionäärisestä amerikkalaisesta autosuunnittelijasta Carroll Shelbystä (Damon) ja pelottomasta englantilaisesta kilpa-ajajasta Ken Milesista (Bale). He taistelevat yhdessä autoyhtiötä sekä fysiikan lakeja vastaan ja ylittävät omat rajansa rakentaakseen mullistavan kilpa-auton Ford Motor Companylle. Tähtäimessä on vallata kilpa-autoilun kuninkuus Enzo Ferrarilta 24 tunnin Le Mansin kisassa Ranskassa vuonna 1966.

 

"Elokuva on velkaa sellaisille karheille rikos- ja takaa-ajoleffoille kuten Steve McQueenin tähdittämä legendaarinen Bullitt (1968) sekä kulttileffa Vanishing Point – Nasta laudassa (1971). Kilpa-ajokohtaukset on kuvattu niin intensiivisesti, että ne suorastaan tuntee omassa kehossa. 

– Tositapahtumien pohjalta tehty leffa kykenee yllättämään, mikäli tapahtumat eivät ole tuttuja – ja harvemmalle ne ovat. Juuri tämän takia elokuva sopii myös täysille kilpa-autonoviiseille: se on jännä, vauhdikas, hauska ja lämmin draama.

Erityiskiitos pitää antaa elokuvan ulkoasulle. Phedon Papamichaelin kuvaus vie katsojat suoraan 60-luvulle. […] Tällaisia leffoja ei ole tehty vuosikausiin. Se on hyvällä tavalla menneisyyden tuotos."

**** (neljä tähteä) EpisodiUusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

James Mangold

Rooleissa

Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe, Jon Bernthal, Ray McKinnon, JJ Feild

2 h 33 min K-12 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori