Ladataan traileria...

Richard Jewell

ENSI-ILTAVIIKON NÄYTÖSTEN KELLONAJAT VAHVISTETAAN JA LIPUT TULEVAT MYYNTIIN ENSI-ILTAVIIKOLLA MAANANTAISIN. JOS SIIS NÄYTÖSAIKAA EI VIELÄ NÄY, ON ENSI-ILTAPÄIVÄMÄÄRÄ ALUSTAVA.

***

Clint Eastwoodin ohjaama ja tositapahtumiin perustuva ”Richard Jewell” on tarina siitä, mitä tapahtuu, kun tosiasiana raportoitu seikka hämärtää totuuden.

”Centennial-puistossa on pommi. Teillä on 30 minuuttia aikaa.” Richard Jewell esitellään maailmalle ensin vartijana, joka ilmoittaa löytäneensä vuoden 1996 Atlantin pommi-iskun pommin. Ilmoitus tekee hänestä sankarin, jonka nopea toiminta pelastaa lukemattomia henkiä. Mutta muutamassa päivässä poliisiksi haluavasta tulee FBI:n ykkösepäilty, jota media ja kansa parjaa ja jonka elämää riepotellaan. Jewell kääntyy itsenäisen, järjestelmänvastaisen asianajajan, Watson Bryantin puoleen vakuuttaen vankasti syyttömyyttään. Mutta Bryant huomaa olevansa liian syvissä vesissä taistellessaan FBI:n, GBI:n ja APD:n yhdistyneitä voimia vastaan puhdistaakseen asiakkaansa maineen, samalla kun yrittää saada Richardia olemaan luottamatta ihmisiin, jotka yrittävät tuhota hänet.

Elokuvassa näyttelevät Oscar-voittajat Sam Rockwell (“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”) Watson Bryantina ja Kathy Bates (“Misery,” TV’s “American Horror Story”) Richardin äiti Bobina; Jon Hamm (”Baby Driver”) FBI:n tutkintajohtajana; Olivia Wilde (”Life Itself”) Atlanta Journal-Constitutionin toimittaja Kathy Scruggsina; ja Paul Walter Hauser (”I, Tonya”) esittää Richard Jewelliä.

Oscar-voittaja Eastwood ohjasi Oscar-ehdokas Bill Rayn (”Captain Phillips”) käsikirjoituksesta, perustuen Vanity Fairin Marie Brennerin artikkeliin ”American Nightmare—The Ballad of Richard Jewell”. Eastwood myös tuotti elokuvan Malpaso-yhtiönsä kautta yhdessä Tim Mooren, Jessica Meierin, Kevin Misherin, Leonardo DiCaprion, Jennifer Davissonin ja Jonah Hillin kanssa.

Eastwoodin luovaan ryhmään kuuluvat pääkuvaaja Yves Bélanger ja päälavastaja Kevin Ishioka sekä pitkäaikainen pukusuunnittelija Deborah Hopper ja Oscar-voittaja, leikkaaja Joel Cox (”Unforgiven”), joka on työskennellyt Eastwoodin kanssa vuosikaudet lukuisissa projekteissa.

Musiikista vastaa Arturo Sandoval, joka teki musiikin vuoden 2018 elokuvaan ”The Mule”.

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Clint Eastwood

Käsikirjoitus

Billy Ray

Rooleissa

Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Brandon Stanley

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 11 min K-12 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori