Ladataan traileria...

Seniorikino: Downton Abbey

(Downton Abbey)

"On tätä jo odotettukin! Downton Abbey -elokuva on kaikkea sitä, mikä sarjassa on parasta" MeNaiset

Tänä syksynä kansainvälinen ilmiö Downton Abbey muuttuu loisteliaaksi valkokangaselämykseksi, kun katsojien rakastama Crawleyn perhe ja heidän uskollinen palveluskuntansa valmistautuvat elämänsä tärkeimpään tapahtumaan. Uutinen Englannin kuninkaan ja kuningattaren vierailusta kartanossa käynnistää skandaalien, romantiikan ja juonittelun värittämän tapahtumaketju, joka asettaa Downtonin tulevaisuuden vaakalaudalle. Elokuvan on käsikirjoittanut sarjan luoja Julian Fellowes ja sarjasta tutut näyttelijät palaavat rooleihinsa.

Downton Abbey on yksi rakastetuimmista ja palkituimmista brittisarjoista kautta aikojen. Sarja seuraa Crawleyn perheen ja heidän palveluskuntansa elämää 1900-luvun alkupuoliskolla edvardiaanisessa kartanossa. Kuuden tuotantokauden aikana sarja keräsi 3 Golden Globe –palkintoa, 15 Emmy-palkintoa, BAFTA-erikoispalkinnon sekä yhteensä 69 Emmy-ehdokkuutta.

 

"Tunnelma on samalla tavalla lämminhenkinen ja sympaattinen kuin sarjassakin ja elokuva on viimeisen päälle hiottua aikakauden pukudraamaa kuin mitä vain Downton Abbeyltä voi odottaa. Puvustus ja lavastus ovat totuttuun tapaan aivan tiptop, kuten roolisuorituksetkin ja on ihana nähdä kaikki sarjasta tutut näyttelijät rooleissaan. Jopa eläkkeelle jäänyt hovimestari Carson (Jim Carter) ja opettajaksi siirtynyt lakeija Molesley (Kevin Doyle) palaavat vanhoihin töihinsä kuninkaallisen vierailun ajaksi täydentäen elokuvan jo tupaten täyttä hahmokaartia.

– Elokuva on mukava ylimääräinen lisä sarjan jatkeeksi ja ennen kaikkea hieno jälleennäkeminen vanhojen tuttujen kanssa, vaikka sarja sinänsä ei jäänyt kesken. Sarjan päättyessä suuri osa hahmoista löysi onnen, mutta osan kohtalo oli surumielinen tai jopa traagisen yksinäinen. Tämä elokuva on onnellinen loppu kaikille vanhoille ystäville."

**** Episodi 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

Michael Engler

Käsikirjoitus

Julian Fellowes

Rooleissa

Matthew Goode (Henry Talbot), Tuppence Middleton (Lucy), Maggie Smith (Violet Crawley, Dowager Countess of Grantham), Allen Leech (Tom Branson), Michelle Dockery (Lady Mary Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley, Countess of Grantham), Laura Carmichael (Lady Edith Crawley), Joanne Froggatt (Anna Bates), Perry Fitzpatrick (Chris Webster), Robert James-Collier (Thomas Barrow)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 1 min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori