Ladataan traileria...

Seniorikino: Isäni Marianne

(MIN PAPPA MARIANNE (Isäni Marianne))

Tervetuloa Seniorikinoon! Liput kaikille vain 6 € senioriteetista huolimatta! Näytöksiin myydään tällä hetkellä 70 paikkaa (eli n. 1/3 salikapasiteesta) ja tämän elokuvan liput ovat toistaiseksi vain myynnissä ilman varausmahdollisuutta, jotta halukkaat varmasti pääsevät elokuviin jonottamatta. Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

***

Erottuaan poikaystävästään 28-vuotias Hanna palaa Alingsåsiin sijaiseksi paikallislehteen. Kun rakas isä, parrakas pappi, paljastaa, että hän oikeastaan haluaakin olla Marianne, menee Hannan koko elämä mullin mallin. Mutta Marianne-isälle ei ole paluuta entiseen, hän haluaa viimein olla sellainen kuin on. Hannalle tilanne on hämmentävä, hän kun ei tuntenutkaan itseään eikä isäänsä niin hyvin kuin luuli. Lämminhenkinen hyvän mielen tarina rohkeudesta olla oma itsensä ja onnesta, kun tulee rakastetuksi sellaisena kuin on.

"Lassgård tosiaan on Mårten Klingbergin draamakomedian vetonaula, eikä hänen Lasse / Mariannensa ole mikään vitsi. Lassgård on parhaimmillaan näytellessään suuria käänteitä ja maskien putoamista. Turvallinen jättiläinen osoittautuu hauraaksi ja kuten tässä: feminiiniseksi. Isäni Marianne perustuu väljästi Ester Roxbergin omaelämäkerralliseen kirjaan, joka herätti Ruotsissa paljon huomiota. Siinä näkökulma on tyttärellä, jonka isä paljastaa sisäisen sukupuolensa. Niin myös elokuvassa. —- Elokuva on vaikeasta aiheestaan huolimatta kevyt raapaisu ja hyvin tyypillinen ruotsalainen feelgood-komedia, jossa perhe ja lopulta yhteisökin joutuvat selvittämään suhteensa trans-pappiin." HS

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Ohjaus

Mårten Klingberg

Käsikirjoitus

Cilla Jackert, Daniel Karlsson, Ida Kjellin (perustuu Ester Roxbergin kirjaan)

Rooleissa

Rolf Lassgård, Lena Endre, Hedda Stiernstedt

Kieli

ruotsi

Tekstitys

suomi

1 h 50 min K-3
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori