Ladataan traileria...

Star Wars: The Rise of Skywalker

"a thrilling, fun-filled, light-speed finale. Flying stormtroopers, lightsaber duels and a resurrected evil lord … the hugely entertaining final episode in the nine-film saga brims with euphoric energy" ???? The Guardian

"Star Wars: The Rise of Skywalker tarjoaa kaiken kaikkiaan viihdyttävän ja tyydyttävän päätöksen Skywalkerien tarinalle ja elokuvan arvosana kattaa koko yhdeksän elokuvan sarjan, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen elokuvien ja populaarikulttuurin historiaan." ????? Iltalehti

"Abrams ohjaa varmalla otteella. The Rise of Skywalker on täynnä vauhdikasta toimintaa ja komeita maisemia. – Tuttu maailma, jota moni on rakastanut lapsesta asti, on läsnä tässäkin." HS

–––

Lucasfilm ja ohjaaja J.J. Abrams yhdistävät jälleen voimansa ja vievät katsojat eeppiselle matkalle kaukaiseen galaksiin elokuvassa Star Wars: The Rise of Skywalker.

Kyseessä on mullistavan Skywalker-saagan jännittävä huipennus, jonka aikana syntyy uusia legendoja, ja edessä on viimeinen taistelu vapaudesta.

––

Levittäjän pyynnöstä tiedotamme että elokuva sisältää useita jaksoja, joissa on pitkäkestoista välkkyvää valoa. Tämä saattaa vaikuttaa ihmisiin, joilla on taipumus valoherkkyysepilepsiaan tai muihin valoherkkyyksiin.

Huomaathan myös että näytökset voivat olla suosittuja – suosittelemme ostamaan liput etukäteen verkosta tai teatterilta, juuri ennen näytöstä voi teatterilla olla jonoa!

––

 

Lue Hesarin mahtava artikkeli: "Saaga päättyy. The Rise of Skywalker päättää vuonna 1977 alkaneen yhdeksän elokuvan sarjan."

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

 

Ohjaus

J.J. Abrams

Käsikirjoitus

J.J. Abrams, Chris Terrio, George Lucas, Colin Trevorrow, Derek Connolly

Rooleissa

Billie Lourd (Lieutenant Connix), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), Mark Hamill (Luke Skywalker), Oscar Isaac (Poe Dameron), Domhnall Gleeson (General Hux), Keri Russell (Zorii Bliss), Carrie Fisher (Leia Organa), Ian McDiarmid (Palpatine)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

2 h 22 min K-12 Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori