Ladataan traileria...

Taistelulähetit - 1917

(1917 (Taistelulähetit-1917))

Oscar-voittaja: Paras kuvaus ja visuaaliset tehosteet! Golden Globe -voittaja: Paras elokuva ja ohjaus ja seitsemän BAFTA:n voittaja; mm. paras elokuva, paras kuvaus, paras ohjaaja.

"--aito valkokangaselämys, joka erottuu supersankarielokuvien ja muun massaviihteen seasta kuin kirkas valonväläys. -- Mendes kertoo vangitsevan tarinan keinoilla, joita vain elokuvalla on. Se on puhdasta elokuvataidetta, cinemaa. Tällaista varten suuret valkokankaat ovat." HS 4/5

"Uskomaton tekninen suoritus ja ennen kaikkea vahva sotadraama, joka todennäköisesti nappaa ainakin muutaman Oscarin." 4/5 Episodi

"Sam Mendes turns western front horror into a single-shot masterpiece" 5/5 The Guardian 

***

Ensimmäinen maailmansota on kuumimmillaan. Kaksi nuorta brittisotilasta, Schofield (George MacKay) ja Blake (Dean-Charles Chapman), saavat mahdottoman tehtävän. Heidän tulee päästä vihollislinjan läpi ja viedä perille viesti, joka estää satoja sotilaita vastaan suunnitellun kuolettavan iskun. Iskun kohteena on myös Blaken veli.

TAISTELULÄHETIT – 1917 -elokuvan ohjaa Sam Mendes, joka myös kirjoitti käsikirjoituksen yhdessä Krysty Wilson-Cairnsin (Penny Dreadful) kanssa. Sam Mendesin aiempiin ohjaustöihin lukeutuvat muun muassa Oscar-palkitut elokuvat Skyfall, Spectre ja American Beauty.

Elokuvassa käytetään ainutlaatuista pitkien ottojen tekniikkaa.

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Sam Mendes

Käsikirjoitus

Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns

Rooleissa

Andrew Scott (Lieutenant Leslie), Benedict Cumberbatch (MacKenzie), Dean-Charles Chapman, Richard Madden (Lieutenant Blake), Mark Strong, Colin Firth, George MacKay (Schofield), Chris Walley (Private Bullen), Adrian Scarborough (Major Hepburn), Teresa Mahoney (Lt & Pte Blake's Mother)

Kieli

englanti

Tekstitys

suomi/ruotsi

1 h 59 min K-16 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori