Ladataan traileria...

Teräsleidit

Teräsleidit on Pamela Tolan ohjaama ja yhdessä Aleksi Bardyn kanssa käsikirjoittama suomalainen draama-komediaelokuva, joka saa ensi-iltansa 3. tammikuuta 2020. Elokuvan pääosissa näyttelevät Seela Sella, Leena Uotila sekä Saara Pakkasvirta. Elokuva kertoo kolmesta yli 75-vuotiaasta sisaruksesta.

 

"PARASTA Teräsleideissä on itse pääroolien teräsleidit: Leena Uotila, Saara Pakkasvirta ja Seela Sella. He tykittävät sydämensä pohjasta, ja sitä katsoo hyristen.

Uotila on pääroolissaan surullinen, iloinen, lakoninen – mitä tahansa tarvitaankaan. Pakkasvirran Sylvi on mitä hurmaavin mummeli minkä dementialtaan ehtii. Sella on puolestaan niin ilkeä Raili, että sydän oikein väpättää mielihyvästä.

On virkistävää seurata, kun ryppyiset ikäihmiset panevat ranttaliksi: taputtelevat nuorten miesten takapuolia, juovat viinaa ja harrastavat villiä seksiä. Taivas varjele!

Tola on tehnyt uroteon rutistaessaan daamiköörinsä tiukkaan iskuun. Toivottavasti Teräsleidien mummoenergiaisku ei jää poikkeukseksi suomalaisessa elokuvassa."

Miska Rantanen, HS

 

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan – elokuvaviikko on perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! 

 

Ohjaus

Pamela Tola

Käsikirjoitus

Pamela Tola, Aleksi Bardy

Rooleissa

Leena Uotila, Seela Sella, Saara Pakkasvirta, Heikki Nousiainen

Kieli

suomi

1 h 32 min K-7 Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Kesäkaudella näytöksiä on ke ja pe-su, avaamme aina tuntia ennen päivän ensimmäisen elokuvan alkua.

Viihtyisä terassimme on pääsääntöisesti auki klo 21 asti (paitsi sunnuntaisin, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

 

Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

 

Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (teatterin lipunmyynti, aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna kesäkaudella näytöspäivinä tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua, terassi sulkee illalla klo 21
(paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua).

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori