Liput, maksutavat, verkkokauppa & käyttöehdot

Lippuja voi ostaa ja varata verkkosivuiltamme sekä teatterilta aukioloaikojemme puitteissa; käyttöohjeet ja -ehdot löydät sivun alaosasta.

Huom! Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa. Varauksella ei pääse jonon ohi. 

Lisätietoja lipuista saat lipunmyynnin aukioloaikoina numerosta 0400 885 779. Aukioloaikamme löydät täältä!

 

Normaalinäytökset
10 / 9 euroa. Alennushintaisia lippuja voivat ostaa alle 10-vuotiaat lapset, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät. Alennuksen saaminen edellyttää korttia tai muuta todistusta, joka näytetään joko kassalla lipun oston yhteydessä tai saliin mentäessä, jos lippu on ostettu netistä.

3D-näytökset
11,50 euroa.

Seniorikino-näytökset
6 euroa, näytökset ovat avoinna kaikille senioriteetista riippumatta! Lue lisää täältä.

Sarjakortti
45 euroa. Sarjakortti sisältää 5 lippua, jotka vaihdetaan näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortin lippuja voi käyttää myös 3D-näytöksissä. Sarjakortteja voi ostaa vain lipunmyyntitiskiltä. Sarjakortti on voimassa automattisesti puoli vuotta lipun ostopäivästä lähtien, eikä sen voimassaoloaikaa voi täten pidentää. 

Yhden lipun lahjakortti
11,50 euroa. Lahjakortti kelpaa sekä 2D- että 3D-näytöksiin.

Huomaathan, että Kino Tapiolassa ei ole numeroituja paikkoja vaan paikat saa valita vapaasti saliin mentäessä; kaikilta paikoilta näkee mainiosti!

 

 

Maksuvälineet

Teatterin lpunmyyntitiskillä voi maksaa käteisellä tai luotto- ja pankkikorteilla. Myös Luottokunnan Virikeseteleitä ja Smartumin Kulttuuriseteleitä voi käyttää elokuvalippujen maksuvälineinä, mutta koska setelit ovat verovapaana etuna henkilökohtaisia niitä ei voi käyttää sarjakorttien maksuvälineinä.

Elokuvaliput voi maksaa myös muilla työduhde-eduilla kuten ePassillaEazybreakillä ja Edenredillä, jotka ovat myös henkilökohtaisia. ePassi toimii applikaatiolla tai tekstiviestitse, Eazybreak applikaatiolla.

Meillä käy myös Gift4You -leffaelämys kahdelle lahjakortti. Katso Toimi näin-ohjeet lahjakortin kääntöpuolelta ja lunasta leffaelämys kassalla!

Huom! Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa. Varauksella ei pääse jonon ohi. 

 

Verkkokauppa

Kino Tapiolan verkkokaupassa voi ostaa ja varata lippuja näytöksiin joiden näytös on julkistettu eli alkamisaika on näkyvissä. Ostaminen ja varaaminen tapahtuu kunkin elokuvan esittelysivulta, jonka alareunassa on linkki "Osta tai varaa lippuja”. Mikäli elokuvan näytös ei ole vielä myynnissä, linkkiä ei näy.

Linkkiä klikkaamalla pääsee verkkokauppaan jonka tarjoaa Paytrail. Verkkokauppa toimii Paytrailin käyttöehdoilla. Kino Tapiola ei pidä oston tai varauksen yhteydessä tarjotuista tiedoista rekisteriä ja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Yhteystietoja voidaan käyttää asiakkaan tavoittamiseen hätätilanteessa. Varatuista lipuista saa varausnumeron, jolla voi lunastaa liput lipunmyyntitiskiltä teatterin aukioloaikoina.

Alennusperusteisten lippujen ostaminen on nyt mahdollista suoraan verkkokaupassa klikkaamalla lipun hinnan vieressä näkyvää "Vaihda lipputyyppiä" -linkkiä ja valitsemalla valikosta:  alle 10-vuotias lapsi / eläkeläinen / opiskelija / työtön. Huomaathan että alennusryhmään kuuluminen tulee todentaa asianmukaisella kortilla tai todistuksella saliin mentäessä!

Huom! Varatut liput tulee lunastaa teatterin kassalla lippuvarauksen yhteydessä saatua varauskoodia käyttäen viimeistään 15 minuuttia ennen näytöksen alkua, joten varsinkin erityisen suosittuihin näytöksiin kannattaa tulla ajoissa lunastamaan lippuja, koska lippukassalla voi olla jonoa ja varauksella ei pääse jonon ohi. Esteen sattuessa varattuja lippuja ei tarvitse erikseen perua, sillä ne poistuvat automaattisesti järjestelmästä 15 min ennen ko. näytöksen alkua.

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisinä asiakkaan sähköpostiin heti maksamisen jälkeen. Lippuja ei toimiteta postitse. Mikäli sähköpostia ei näy tarkistathan roskapostisi!

Jos liput maksaa jo verkossa, varsinaista lippua ei tarvitse enää lunastaa kassalla, vaan tuloste tai käy lipusta ja sillä pääsee suoraan saliin. Lipun voi myös näyttää älypuhelimen ruudulta salin ovella.  Jos sinulla ei ole tulostinta tai älypuhelinta, kirjoita ostovahvistuksen yhteydessä saamasi lippunumero(t) muistiin. Näitä numeroita vastaan saat kassalta lippusi.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Maksutavat

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä,. Maksutapoina ovat seuraavat vaihtoehdot: Osuuspankki, Nordea, Tapiola, Sampo, Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard).

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Vaihto- ja palautusehdot

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, ylitsepääsemättömän esteen sattuessa tai jos olet vahingossa valinnut väärän näytöksen liput voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen jo julkaistuun näytökseen teatterin kassalla. Tämän pitää tapahtua ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Jälkikäteen vaihtoa ei voi suorittaa jokaisen näytöksen ajantasaisesta lipunmyyntiraportoinnista johtuen. 

 

Muut

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ajankohtaista

Jäämme pidennetylle kesätauolle 24.5. wc-remontin vuoksi - näillä näkymin avaamme taas 6.7. - peukut pystyyn! Ja ei huolta, tauon aikana umpeutuvat joululahjaliput ovat voimassa poikkeuksellisesti elokuun loppuun saakka! 

Matkalippusi Venetsian elokuvafestivaaleille? #europeanfilmchallenge on käynnissä! Lue lisää täältä.

Liput voi ostaa myös etukäteen verkosta tai teatterilta – näin vältät jonotuksen!

Katso uusi lyhytelokuvamme täällä!

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

Ohjelmistokierrossa nyt mm.

  

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä