Tietoa kävijälle

Kino Tapiola on tunnelmallinen maailmanluokan korttelikino ja viihtyisä viinibaari Espoon Tapiolassa. Täältä löydät lisätietoa teatteristamme!

Turvallisuustiedote

Tervetuloa Kino Tapiolaan – turvallisesti! Pidetään huolta toisistamme, aloitetaan itsestämme.


 

Ethän tule Kino Tapiolaan sairaana! Jos saat oireita, tee oirearvio osoitteessa www.omaolo.fi ja seuraa ohjeita. Pese kädet ja yski sivistyneesti hihaan. Käytä koronavilkkua.

Kino Tapiola suosittelee maskin käyttöä ja kahden metrin turvaväliä asiakaskohtaamistilanteissa. Jos maskisi unohtui, voit pyytää meiltä sellaisen.

Salissa käytössä on paikkavarausjärjestelmä, joka muodostaa tällä hetkellä automaattisen yhden penkin turvavälin seurueiden välille, jotta salissa olisi väljempää.

Leffaherkkuja- ja juomia saa toki nauttia omalla paikallaan kuten ravintoloissa ja kahviloissakin.

Kassahenkilökunta työskentelee pisarasuojan takana ja käyttää ruuhkatilanteissa kasvomaskia.

Siivousta on tehostettu, ja etenkin kaikki pöytäpinnat, ovenkahvat ja muut kosketuspinnat puhdistetaan useita kertoja päivässä.

Käsidesiä on saatavilla heti teatteriin saapuessa sekä muualla tiloissamme.

Suosittelemme korttimaksun käyttöä!

Olemme pidentäneet näytösvälejämme, jotta aulatilamme ei ruuhkautuisi ja aulasta pääsisi saliin mahdollisimman nopeasti.

Seitsemän kahdenistuttavaa anniskelulooshiamme ovat normaalinäytöksissä K18-anniskelualuetta, ja ostettavissa etukäteen pientä lisämaksua vastaan. Huom, koska loossit ovat kahdenistuttavia, tulee ostettaessa maksettavaksi koko loossi eli kaksi istumapaikkaa – täten viereesi ei tule tuntematonta vaikka olisit yksin liikenteessä 🙂 K18-anniskelunäytöksissä koko sali on anniskelualuetta. Lue lisää viinibaaristamme ja salianniskelusta!

Tervetuloa viihtymään – turvallisesti!