Tietoa kävijälle

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä, kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista. Täältä löydät lisätietoa teatteristamme sekä turvallisuutiedotteemme.

Turvallisuustiedote

Tervetuloa Kino Tapiolaan – turvallisesti! Pidetään huolta toisistamme, aloitetaan itsestämme.

Ethän tule Kino Tapiolaan sairaana! Jos saat oireita, tee oirearvio osoitteessa www.omaolo.fi ja seuraa ohjeita. Pese kädet ja yski sivistyneesti hihaan. Käytä koronavilkkua 🙂

Kino Tapiola suosittelee maskin käyttöä ja kahden metrin turvaväliä asiakaskohtaamistilanteissa. Jos maskisi unohtui, voit pyytää meiltä sellaisen.

Turvallisuusrajoitusten mukaisesti jokaisella asiakkaalla tulee olla istumapaikka ja viinibaarin kapasiteetista on käytössä puolet. Turhaa liikkumista asiakastiloissa tulee välttää.

Näytöksiin myydään toistaiseksi AVI:n kahden metrin turvavälilinjauksen mukaisesti 40 lippua per näytös. Salissa turvavälit on huomioitu istumapaikkajärjestelyin – joka toinen rivi on poissa käytöstä ja turvaväli seurueiden välillä on 3 penkkiä. Salikapasiteettirajoitusten ollessa voimassa mitkään liput eivät ole varattavissa, vaan ne tulee suoraan ostaa, eikä niillä ole peruutusmahdollisuutta, minkä suhteen toivomme ymmärrystä näinä vaikeina aikoina, eli esim. sairastapauksissa toivomme sinun lahjoittavan lippusi ystävillesi.

Leffaherkkuja- ja juomia saa toki nauttia omalla paikallaan kuten ravintoloissa ja kahviloissakin.

Myyntitiskillä on pisarasuoja ja tiskillä esillä olevat tuotteet on suojattu. Kassahenkilökunta työskentelee pisarasuojan takana ja käyttää kasvomaskia.

Siivousta on tehostettu, ja etenkin kaikki pöytäpinnat, ovenkahvat ja muut kosketuspinnat puhdistetaan useita kertoja päivässä.

Käsidesiä on saatavilla heti teatteriin saapuessa sekä muualla tiloissamme.

Käteisen käyttöä pyydetään välttämään ja lähimaksua suositellaan.

Olemme pidentäneet näytösvälejämme, jotta aulatilamme ei ruuhkautuisi ja aulasta pääsisi saliin mahdollisimman nopeasti.

Seitsemän anniskelulooshiamme on varattu normaalinäytöksissä vain anniskelukäyttöön, eli jos haluat alkoholijuoman mukaan saliin, sinun täytyy pyytää kassalta looshiin oikeuttavaa klipsiä. Lue lisää viinibaaristamme ja salianniskelusta!

Tarpeen mukaan kassalla voidaan ottaa käyttöön toinen korttimaksullinen myyntipääte leffaherkkujonojen vähentämiseksi.

Tervetuloa viihtymään – turvallisesti!