Tietoa kävijälle

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä, kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista. Täältä löydät lisätietoa teatteristamme sekä turvallisuutiedotteemme.

Turvallisuustiedote

Tervetuloa Kino Tapiolaan – turvallisesti! Pidetään huolta toisistamme, aloitetaan itsestämme.

Ethän tule Kino Tapiolaan sairaana! Jos saat oireita, tee oirearvio osoitteessa www.omaolo.fi ja seuraa ohjeita. Pese kädet ja yski sivistyneesti hihaan. Käytä koronavilkkua 🙂

Kino Tapiola suosittelee maskin käyttöä ja kahden metrin turvaväliä asiakaskohtaamistilanteissa. Jos maskisi unohtui, voit pyytää meiltä sellaisen.

Turvallisuusrajoitusten mukaisesti jokaisella asiakkaalla tulee olla istumapaikka ja viinibaarin sekä terassin kapasiteetista on käytössä puolet. Turhaa liikkumista asiakastiloissa tulee välttää.

Salissa käytössä on paikkavarausjärjestelmä, joka muodostaa kulloinkin voimassaolevan turvavälisuosituksen mukaisen suoja-alueen valitun paikan ympärille.

Salikapasiteettirajoitusten ollessa voimassa mitkään liput eivät ole varattavissa, vaan ne tulee suoraan ostaa, eikä niillä ole peruutusmahdollisuutta. Pyydämme ymmärrystä näinä vaikeina aikoina, eli esim. sairastapauksissa toivomme sinun lahjoittavan lippusi ystävillesi.

Leffaherkkuja- ja juomia saa toki nauttia omalla paikallaan kuten ravintoloissa ja kahviloissakin.

Kassahenkilökunta työskentelee pisarasuojan takana ja käyttää kasvomaskia.

Siivousta on tehostettu, ja etenkin kaikki pöytäpinnat, ovenkahvat ja muut kosketuspinnat puhdistetaan useita kertoja päivässä.

Käsidesiä on saatavilla heti teatteriin saapuessa sekä muualla tiloissamme.

Käteisen käyttöä pyydetään välttämään ja lähimaksua suositellaan.

Olemme pidentäneet näytösvälejämme, jotta aulatilamme ei ruuhkautuisi ja aulasta pääsisi saliin mahdollisimman nopeasti.

Seitsemän kahdenistuttavaa anniskelulooshiamme ovat normaalinäytöksissä K18-anniskelualuetta, ja ostettavissa etukäteen pientä lisämaksua vastaan. Huom, koska loossit ovat kahdenistuttavia, tulee ostettaessa maksettavaksi koko loossi eli kaksi istumapaikkaa – täten viereesi ei tule tuntematonta vaikka olisit yksin liikenteessä 🙂 K18-anniskelunäytöksissä koko sali on anniskelualuetta. Lue lisää viinibaaristamme ja salianniskelusta!

Tarpeen mukaan kassalla voidaan ottaa käyttöön toinen korttimaksullinen myyntipääte leffaherkkujonojen vähentämiseksi.

Tervetuloa viihtymään – turvallisesti!