Tietoa kävijälle

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä, kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista. Täältä löydät lisätietoa teatteristamme sekä turvallisuustiedotteemme.

Turvallisuustiedote

Tervetuloa Kino Tapiolaan – turvallisesti! Pidetään huolta toisistamme, aloitetaan itsestämme.


Rakkaat asiakkaat! AVIn uuden yli 20 henkilön yleisötilaisuuksia koskevan rajoituksen myötä kaikkien 16 vuotta täyttäneiden asiakkaidemme tulee esittää koronapassi tilaamme saapuessaan. Passin käytöllä varmistetaan asiakkaille ja työntekijöille mukava ja turvallinen elokuvakokemus. 

Koronapassi tarkastetaan heti teatterin kassalla. Ilman koronapassia emme valitettavasti voi päästää asiakasta sisään teatteriimme. Huomioithan, että alle 16-vuotiailta emme vaadi koronapassia. Saavuthan paikalle ajoissa ja varaa passisi esiin ennen tarkastusta – varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi (alle 18-vuotiailla esim. Kela-kortti).

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakannasta. EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina. Löydät passisi kanta.fi-palvelusta (www.kanta.fi) kirjautumalla sisään ja valitsemalla vasemmalta koronatodistuksen. Tallenna pdf-tiedosto esimerkiksi omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.

Lue lisää koronatodistuksesta THL:n sivuilta tästä linkistä.


Ethän tule Kino Tapiolaan sairaana! Jos saat oireita, tee oirearvio osoitteessa www.omaolo.fi ja seuraa ohjeita. Pese kädet ja yski sivistyneesti hihaan. Käytä koronavilkkua.

Kino Tapiola suosittelee maskin käyttöä ja kahden metrin turvaväliä asiakaskohtaamistilanteissa. Jos maskisi unohtui, voit pyytää meiltä sellaisen.

Turvallisuusrajoitusten mukaisesti jokaisella asiakkaalla tulee olla istumapaikka ja viinibaarin sekä terassin kapasiteetista on käytössä puolet. Turhaa liikkumista asiakastiloissa tulee välttää.

Salissa käytössä on paikkavarausjärjestelmä, joka muodostaa tällä hetkellä automaattisen yhden penkin turvavälin seurueiden välille, jotta salissa olisi väljempää.

Leffaherkkuja- ja juomia saa toki nauttia omalla paikallaan kuten ravintoloissa ja kahviloissakin.

Kassahenkilökunta työskentelee pisarasuojan takana ja käyttää muulloin kasvomaskia.

Siivousta on tehostettu, ja etenkin kaikki pöytäpinnat, ovenkahvat ja muut kosketuspinnat puhdistetaan useita kertoja päivässä.

Käsidesiä on saatavilla heti teatteriin saapuessa sekä muualla tiloissamme.

Suosittelemme korttimaksun käyttöä!

Olemme pidentäneet näytösvälejämme, jotta aulatilamme ei ruuhkautuisi ja aulasta pääsisi saliin mahdollisimman nopeasti.

Seitsemän kahdenistuttavaa anniskelulooshiamme ovat normaalinäytöksissä K18-anniskelualuetta, ja ostettavissa etukäteen pientä lisämaksua vastaan. Huom, koska loossit ovat kahdenistuttavia, tulee ostettaessa maksettavaksi koko loossi eli kaksi istumapaikkaa – täten viereesi ei tule tuntematonta vaikka olisit yksin liikenteessä 🙂 K18-anniskelunäytöksissä koko sali on anniskelualuetta. Lue lisää viinibaaristamme ja salianniskelusta!

Tervetuloa viihtymään – turvallisesti!