Tietoa kävijälle

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä, kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista. Täältä löydät lisätietoa teatteristamme sekä turvallisuutiedotteemme.

Turvallisuustiedote

Tervetuloa Kino Tapiolaan – turvallisesti!

Ethän tule Kino Tapiolaan sairaana.

Uusista turvallisuusrajoituksista johtuen 13.12. asti näytöksiin myydään vain 20 lippua eli vain 10% salikapasiteetistamme. Liput siis kannattaa ostaa ennakkoon! Liput eivät ole varattavissa eikä niillä ole peruutusmahdollisuutta, minkä suhteen toivomme ymmärrystä näinä vaikeina aikoina, eli esim. sairastapauksissa toivomme sinun lahjoittavan lippusi ystävillesi.

Olemme pidentäneet sekä aukioloaikojamme että näytösvälejämme, jotta aulatilamme ei ruuhkautuisi ja aulasta pääsisi saliin mahdollisimman nopeasti.

Salissa osa istumapaikoista on laputettu pois käytöstä siten, että turvavälit toteutuvat sivuille, eteen ja taakse. Paikan saa valita vapaasti kunhan huomioit laput ja kahden istuimen turvavälin seurueiden välillä sekä vältät suoraan toisten eteen tai taakse istumista. Kaikilta paikoilta (myös eturivistä!) näkee valkokankaalle mainiosti. Liput tarkistava henkilökuntamme jäsen ohjaa tarvittaessa.

Kassahenkilökunta työskentelee pisarasuojan takana minkä lisäksi henkilökuntamme jäsenet käyttävät kasvomaskia. 

Suosittelemme maskin käyttöä asiakaskohtaamistilanteissa, joissa turvavälin pitäminen vaikeutuu.

Salissa turvavälien toteutuminen on huomioitu istumapaikkajärjestelyin, minkä lisäksi
maskin pääsääntöistä käyttöä suositellaan. Leffaherkkuja ja -juomia saa toki nauttia samaan tapaan omalla paikallaan kuten ravintoloissa ja kahviloissakin. Kasvomaskeja on myynnissä halukkaille.

Seitsemän anniskelulooshiamme on varattu vain anniskelukäyttöön, eli jos haluat alkoholijuoman mukaan saliin, sinun täytyy pyytää kassalta looshiin oikeuttavaa klipsiä. Lue lisää viinibaaristamme ja salianniskelusta!

​Turvallisuusrajoitusten mukaisesti jokaisella viinibaarin asiakkaalla tulee olla istumapaikka.

Siivousta on tehostettu, ja etenkin kaikki pöytäpinnat, ovenkahvat ja muut kosketuspinnat puhdistetaan useita kertoja päivässä.

Käsidesiä on saatavilla heti teatteriin saapuessa sekä muualla tiloissamme.

Käteisen käyttöä pyydetään välttämään ja lähimaksua suositellaan.

Myyntitiskillä on pisarasuoja ja tiskillä esillä olevat tuotteet on suojattu.

Henkilökuntamme pitää pääsääntöisesti suojakäsineitä kassalla ja huolehtii 1-2 metrin turvavälistä.

Tarpeen mukaan kassalla voidaan ottaa käyttöön toinen korttimaksullinen myyntipääte leffaherkkujonojen vähentämiseksi.

Tervetuloa viihtymään – turvallisesti!