Nomadland

Lue lisää

Saliin saa nykyään ottaa 50 % eli 97 asiakasta turvavälin ollessa yksi penkki seurueiden välillä. Paikkavarausjärjestelmämme muodostaa  automaattisen suoja-alueen valittujen paikkojen ympärille.  Rajallisen salikapasiteetin vuoksi lippujen varaus- ja peruutusmahdollisuus on pois käytöstä.

–––

“Please watch our movie on the largest screen possible, and one day very, very soon, take everyone you know into a theater, shoulder to shoulder in that dark space and watch every film that’s represented here tonight.” Frances McDormand Oscar-gaalassa

Kolmen Oscarin voittaja: Paras elokuva, ohjaus ja naispääosa! Historiallisesti ”Kiinassa syntynyt Zhao on myös historian ensimmäinen aasialaistaustainen ja ylipäätään ensimmäinen ei-valkoinen nainen, joka parhaan ohjaajan pystin saa.” HS

Työnsä menettänyt Fern (Frances McDormand) pakkaa omaisuutensa pakettiautoon ja lähtee tien päälle elämään perinteisen yhteiskunnan ulkopuolella, nykypäivän nomadina. Chloé Zhaon kolmannessa ohjaustyössä esiintyvät myös oikeat nomadit Linda May, Swankie ja Bob Wells, jotka toimivat Fernin mentoreina ja kumppaneina tämän matkatessa läpi lännen loppumattoman avarien maisemien.

Elokuvalle myönnettiin Venetsian elokuvajuhlien pääpalkinto, Kultainen leijona. Lisäksi NOMADLAND voitti kaksi Golden Globe® -palkintoa: paras draamaelokuva sekä paras ohjaus. NOMADLAND oli myös kuuden Oscarin® ehdokas: paras elokuva, paras ohjaus, paras naispääosa, paras sovitettu käsikirjoitus, paras leikkaus ja paras kuvaus.

”Mestarillinen taidonnäyte, lämmin kertomus erään naisen matkasta surun ja murheen keskellä, vakiinnuttaa Chloé Zhaon yhdeksi Hollywoodin mielenkiintoisimmista ohjaajista.
– Nomadland on elämänmakuinen ja aito elokuva ihmisyydestä ja todistaa jälleen kerran, että päämäärä ei ole aina tärkein vaan se matka ja sen varrella tavatut ihmiset.” ★★★★ / Episodi

Ikäraja
K-7
Elokuvan kesto
1h 48min
Ohjaus
Chloé Zhao
Käsikirjoitus
Chloé Zhao (perustuu Jessica Bruderin kirjaan)
Rooleissa
Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Swankie
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.