Ooppera ja baletti

Ooppera- ja balettinäytökset Lontoon Royal Opera Housesta Kino Tapiolassa parhaaseen katseluaikaan sunnuntaisin klo 18. Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea oopperatunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan lipun hintaan kuuluva kahvi/tee ja leivos.

Ooppera ja baletti

Kino Tapiola oli ensimmäinen elokuvateatteri pääkaupunkiseudulla, joka alkoi jo vuonna 2011 esittämään ooppera- ja balettinäytöksiä Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevasta maineikkaasta Royal Opera Housesta eli Lontoon kuninkaallisesta oopperasta. Esitykset tallennetaan suorana lähetyksenä Lontoossa vain muutamaa päivää ennen Kino Tapiolan näytöksiä.

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea oopperatunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan lipun hintaan kuuluva kahvi/tee ja leivos.

Viinibaarimme palvelee ennen näytöstä sekä väliajalla! Aikuisemman yleisön oopperanäytökset järjestetään K18-anniskelunäytöksinä. Lue lisää!

LIPUT

Kaikkien lippujen hintaan sisältyy myös väliaikatarjoilu eli kahvi/tee ja leivos ja käsiohjelma.

Normaalihintainen lippu 28 €
Alennushintainen lippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) 26 €
Lastenlippu (alle 16-vuotiaat) 18 €

Tervetuloa tunnelmalliseen teatteriimme nauttimaan oopperasta ja baletista väliaikatarjoiluineen!

Tulevat ooppera- ja balettinäytökset

KATSO TÄÄLTÄ KOKO OOPPERAKAUSI!