Ooppera ja baletti

Ooppera- ja balettinäytökset Lontoon Royal Opera Housesta Kino Tapiolassa parhaaseen katseluaikaan sunnuntaisin klo 18. Oopperanäytökset palaavat ohjelmistoomme kun koronatilanne sen sallii!

Ooppera ja baletti

Kino Tapiola oli ensimmäinen elokuvateatteri pääkaupunkiseudulla, joka alkoi jo vuonna 2011 esittämään ooppera- ja balettinäytöksiä Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevasta maineikkaasta Royal Opera Housesta eli Lontoon kuninkaallisesta oopperasta. Esitykset tallennetaan suorana lähetyksenä Lontoossa vain muutamaa päivää ennen Kino Tapiolan näytöksiä.

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea oopperatunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan lipun hintaan kuuluva kahvi/tee ja leivos.

Kahvin kanssa voi nauttia myös viinibaarimme antimista. Lue lisää!

LIPUT

Kaikkien lippujen hintaan sisältyy myös väliaikatarjoilu eli kahvi/tee ja leivos ja käsiohjelma.

Normaalihintainen lippu 28 €
Alennushintainen lippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) 24 €
Lastenlippu (alle 12-vuotiaat) 16 €

OOPPERALAHJALIPPU 28 €

VIIDEN LIPUN OOPPERASARJAKORTTI 120 €
Myynnissä lippukassalla. Sarjakortti sisältää viisi sarjalippua, jotka vaihdetaan näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, joten sillä voi kätevästi ostaa liput vaikka viidelle henkilölle samaan näytökseen.

Tervetuloa tunnelmalliseen teatteriimme nauttimaan oopperasta ja baletista väliaikatarjoiluineen!

Tulevat ooppera- ja balettinäytökset

Ooppera- ja balettinäytökset ovat toistaiseksi tauolla.