Yksityistilaisuus

Kino Tapiola on tyylikäs ja tunnelmallinen juhla- ja kokoustila, jonka voi vuokrata monenlaisiin tilaisuuksiin.

Kokoustila

Kino Tapiola tarjoaa tyylikkäät puitteet kokouksille ja yritystapahtumille.

Kino Tapiolassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla upea, kulttuurihistoriallisesti arvokas arkkitehtuuri sekä korkealaatuinen tekniikka. Kokoustilaisuuksissa valkokankaalle saa heijastettua kaikkea PowerPoint-esityksestä suoriin satelliittilähetyksiin.

Teatterin tilava sali ja viihtyisä aulatila viinibaareineen on ihanteellinen 60-80 henkilön tilaisuuksissa, ja kaiken kaikkiaan salissa on 165 istumapaikkaa.

Hinnat

Päiväaikaan klo 9-17 välisenä aikana kokoustilavuokramme alkaen 100 € / h + alv 24 % (minimikäyttöaika 4h)

Ilta-aikaan klo 17-21 välisenä aikana kokoustilavuokramme alkaen 150 € / h + alv 24 % (minimikäyttöaika 4h)

Sisältäen:

• Koko elokuvateatterin aula- ja salitiloineen yksityiskäyttöönne
• Teatterihenkilökunnan palvelut sekä teatterin konferenssivälineistön (kokousäänentoisto, kannettava tietokone, wifi/WLAN) käytön ja aineiston esittämisen valkokankaalla digitaalisella projektorilla

Tarjoilut

Kokousten kahvi- ja ruokatarjoilut voi tilata joko oman suosikki-cateringin tai vaikkapa meillä usein tarjoilleen Tommi’s Kitchenin kautta.
Kokousten jälkeisiin after work -tunnelmaisiin tilaisuuksiin saa kätevästi juhlajuomat kauttamme – ladattava lista alla!

Pätevin kokoustekniikka

Kino Tapiolan tekniikka mahdollistaa kaikki kokous- ja seminaaritarpeet, sillä nykyaikaisesta konehuoneestamme löytyy muun muassa digitaalinen 2K-projektori, jonka avulla valkokankaalle siirtyy terävästi kaikenlainen materiaali. Meillä on myös 3D-tekniikka, satelliittivastaanotto ja -projisointimahdollisuus, täysin säädettävä valaistus sekä koko kiinteistössä langaton WLAN–verkkoyhteys. (Ladattava tekniikkalista löytyy alta.)

Elokuvasta piste i:n päälle

Kino Tapiola tarjoaa oivallisen mahdollisuuden keventää kokouspäivää elokuvalla. Osaksi päivän ohjelmaa voidaan liittää lähes mikä tahansa elokuvateattereiden ohjelmistossa oleva elokuva – etsimme mielellämme sopivimman!

Milloin mahdollista

Kino Tapiola on vuokrattavissa arkisin päiväaikaan ja pääsääntöisesti niinä iltoina, kun teatterissa ei ole yleisönäytöksiä eli maanantai- ja tiistai- iltaisin.

Ota yhteyttä

Teatteripäällikkö Hannele Marjavaara

045 114 4945

hannele@kinotapiola.fi / info@kinotapiola.fi