Tietoa kävijälle

Espoon Tapiolassa sijaitseva Kino Tapiola on yksi pääkaupunkiseudun harvoista alkuperäisessä, kulttuurisuojellussa asussaan säilyneistä vanhan ajan elokuvateattereista. Täältä löydät lisätietoa teatteristamme sekä turvallisuutiedotteemme.

FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin!

Miten korona on otettu huomioon Kino Tapiolassa?

Kaikin mahdollisin tavoin, sillä yleisömme turvallisuus on kaikkein tärkeintä! Täältä voit lukea turvallisuustiedotteemme!

Sarjakorttini/lahjalippuni/vapaalippuni umpeutuu, mutta teatteri ei koronarajoitusten vuoksi ole auki?

Kaikkien joulu-maaliskuun aikana umpeutuvien erilaisten lipputuotteidemme käyttöaikaa pidennetään automaattisesti ainakin kolmella kuukaudella, tiedotamme tästä ja muista sarjakorttipidennyksistä lisää heti kun tiedämme milloin saamme näytöstoimintamme taas jatkumaan.

Lippu ei ole tullut sähköpostiini?

Lipuissa on QR-koodi, minkä vuoksi sähköpostin suodatinasetukset saattavat hidastuttaa niiden saapumista tai määritellä viestin roskapostiksi. Tarkistathan siis ensin roskapostisi! Jos lippuja ei näy, ota meihin yhteyttä palautelomakkeella tai puhelimitse teatterin lipunmyyntiin. Kirjoitithan sähköpostiosoitteesi varmasti oikein? Jos sähköposti on kirjoitettu virheellisesti, saamme lähetettyä liput sinulle uudestaan. Verkosta ostetut liput löytyvät hätätilanteessa myös kassalta ostohetkellä käytettyä nimeä vastaan.

En saa ostettua lippua, saan virheilmoituksen ”lippua ei voi varata aikavälillä jne”

Kyseinen virheilmoitus viittaa loppuunmyytyyn näytökseen.

En saa ostettua lippua, Jatka-painike ei toimi.

Olethan klikannut ruutua ”Hyväksyn verkkokaupan ehdot” ja täyttänyt kaikki yhteystieto-kentät?

En pääse näytökseen. Saanko rahat takaisin tai voinko vaihtaa liput toiseen näytökseen?

Kulttuurialan pääsylippuja ei pääsääntöisesti  hyvitetä. Liput voi joissain tapauksissa vaihtaa toiseen näytökseen, mutta tämä täytyy tapahtua hyvissä ajoin ennen sen näytöksen, johon ette pääse, alkamista. Tämä johtuu automaattisesta ja reaaliaikaisesta lipputulojen eteenpäin raportoinnista. Ota siis yhteys palautelomakkeella (palautteisiin vastataan vain arkisin virka-aikaan), puhelimitse teatterin lipunmyyntiin tai tule paikan päälle.

Voinko varata lippuja?

Lippuvarausmahdollisuus on tällä hetkellä poistettu käytöstä turvallisuusrajoitusten vuoksi. Liput ovat vain siis suoraan ostettavissa joko verkosta tai kassalta. Palaamme varausmahdollisuuteen tilanteen normalisoiduttua.

Voiko teillä käyttää maksuvälineenä kulttuurietuja kuten Smartum, Edenred, Eazybreak tai EPassi?

Kyllä voi, teatterin kassalla! Meillä käy Smartum, Edenred, Eazybreak ja EPassi. Kaikkia yllämainittuja voi käyttää puhelin-applikaatiolla/sovelluksella. Lataa tarvitsemasi applikaatio puhelimeesi puhelimen sovelluskaupasta, valitse toimipaikaksi Kino Tapiola ja lopuksi valitse summa, jonka haluat käyttää. Näytä esille tuleva kuitti kassalla ostohetkellä. Meillä käy myös Smartumin ja Edenredin fyysiset virikesetelit. Tällö hetkellä kulttuuriedun voi käyttää vain kassalla, selvitämme parhaillaan verkko-oston mahdollisuutta. Smartumin maksukortti käy vielä vuodenvaihteeseen 2021 asti jonka jälkeen maksuvälineenä käy vain applikaatio. Huomaathan, että veroetuuden ollessa henkilökohtainen, voi sillä lunastaa vain omaan käyttöön tulevia henkilökohtaisia lippuja tai omaan käyttöön nimettäviä sarjakortteja, ei lahjatuotteita!

Minulla on Gift4You -lahjakortti, miten lunastan liput?

Gift4You on ulkopuolisen palveluntarjoajan lahjakortti, joka käy lukuisiin elokuvateattereihin Suomessa. Koska kyseessä ei ole Kino Tapiolan oma lipputuote, ei lahjakorttia voi käyttää verkossa vaan liput tulee lunastaa teatterimme kassalla. Tällöin saat mukaan myös lahjakortin oikeuttamat leffaeväät. Huomaathan myös, että lahjakortti tulee ensin aktivoida käymään Kino Tapiolassa! Lue ohjeet lahjakortin kääntöpuolelta kohdasta ”Toimi näin”. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä palautelomakkeella jolloin voimme lähettää liput sinulle sähköpostitse. Tällöin lähetä lahjakortin aktivointitodistus sähköpostilla. HUOM! Yhteydenottoihin vastataan vain arkisin virka-aikaan, poislukien 22.12.–3.1. joululoman vuoksi! Toimi siis ajoissa, jos olet tulossa viikonloppuna leffaan.

Aukioloajat?

Aukioloaikamme löydät tämän linkin takaa. Nyt kun meillä ei poikkeuksellisesti ole näytöksiä koronarajoitusten vuoksi 18.12. asti, päivitämme etusivullemme lahjapuotimme ja viinibaari-kahvilamme aukioloajat aina maanantaisin viikoksi eteenpäin!

Miten usein ohjelmisto julkaistaan?

Ohjelmistomme julkaistaan elokuvateatterialan yleisen käytännön mukaan yhdeksi viikoksi kerrallaan aina maanantai-iltapäivisin. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin, eli maanantaisin ohjelmisto julkaistaan aina seuraavan viikon torstaihin asti. Ohjelmistosuunnittelussa painotetaan laadukkaan elokuvakulttuurin edistämistä, toki myös katsojamäärät huomioon ottaen.  Kuuntelemme aina myös yleisön toiveita! Voit antaa palautetta ja esittää toiveita palautelomakkeella. Ohjelmisto julkaistaan sekä verkossa, uutiskirjeessämme, Helsingin Sanomien Menokoneessa, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram) sekä paperisella flaijerilla, joka on jaossa teatterilla.

Uudet espoolaiset -ilmaisliput

Uudet espoolaiset -lippuja saa vain teatterin kassalta. Mikäli olet saanut ilmaiset leffaliput vastattuasi Espoon kaupungin kyselyyn, ilmoita kassalla lippuja lunastaessasi koodi UUDET ESPOOLAISET. Koska koronarajoitusten takia liput eivät ole varattavissa, voit vaihtoehtoisesti voi tilata liput etukäteen myös sähköpostitse info@kinotapiola.fi arkisin virka-aikaan eli ma-pe 10-16 välisenä aikana poislukien 21.12.–3.1. joululoman vuoksi. Palkintoliput on lunastettava 31.3.2021 mennessä. Toimi siis ajoissa jos olet tulossa viikonloppuna leffaan.

Minulla on Kaikukortti. Mihin elokuviin Kaikukortti käy?

Espoon kaupungin kulttuuriedulla Kaikukortilla voi lunastaa lipun elokuviin, joiden sivulla alalaidassa näkyy Kaikukortti-kuvake.

Voinko tulla K18-anniskelunäytökseen alaikäisten lasteni kanssa? 

Valitettavasti ei. Suomen lainsäädäntö on tämän suhteen selkeä ja tiukka.