Erikoisnäytökset

Kino Tapiola järjestää säännöllisesti erilaisia erikoisnäytöksiä, kuten Seniorikinoa, K18-anniskelunäytöksiä ja Klassikkosarjaa. Täältä voit lukea myös koulukinonäytöksistämme. Muut tapahtumat -osiosta löydät mm. Kino Soi! -konserttiohjelman. Tutustu tarjontaan!

Klassikkosarja

Kinon Klassikkosarja tarjoilee herkullista erikoisohjelmistoa, sillä luvassa on harvinaisia tilaisuuksia nähdä ihailluimpia kulttielokuvia ja sekä ikivihreitä että modernimpia klassikoita kera ohjelmallisten tapahtumien!

Tällaisia ovat olleet mm. Pulp Fiction -tapahtuma, missä Mia Wallace -kloonit tarjoilevat Five Dollar Milkshakeja leffan ikonisen soundtrackin tahtiin, tai Big Lebowski-bileet, missä iso joukko katsojiamme hengaili elokuvan Dudena kylpytakeissaan hotdogeja syöden. The Rocky Horror Picture Show –näytöksen jälkeen Kinon elokuvasali oli kuin pommin jäljiltä – kuten onnistuneeseen näytökseen kuuluu! Dirty Dancing – Kuuma tanssi -elokuva ajettiin komeasti filmiltä ja meininki sai projektionistinkin tanssahtelemaan konehuoneessa. Espoo-päivän ilmaisnäytöksessä nautittiin Sound of Musicistä, ja vuosien varrella ollaan katseltu ainakin Monty Python Liveä satelliitin välityksellä, kunnioitettu Kummisetää italialaiskahvilatunnelmissa sekä pelätty yhdessä Hohtoa ja Tappajahaita.

Klassikkosarjatoiveita otetaan mieluusti vastaan!

***

Syksyllä 2020 Klassikkosarja jatkui uudistuneena modernimman klassikon parissa, kun lauantaina 19.9.2020 Kinolla järjestettiin Andrea Arnoldin American Honey –DJ-keikka ja teemailta.

Kesällä 2021 järjestimme useita näytöksiä Wong Kar Wain klassikoista In The Mood For Love ja Happy Together. Elokuvien yhteydessä terassilla nautittiin jazz- ja soul-keikoista. Terassijazzit jatkuvat taas kesällä 2022!

Suunnitteilla on Wes Andersonin The Grand Budapest Hotelin upean estetiikan inspiroima leffatapahtuma, pysytään kuulolla!

Seuraavat Klassikkosarja-näytökset: Tulossa lisätietoa pian!