Yksityistilaisuus

Kino Tapiola on tyylikäs ja tunnelmallinen juhla- ja kokoustila, jonka voi vuokrata monenlaisiin tilaisuuksiin.

Yksityisnäytös

Järjestä oma elokuvanäytöksesi – Kino Tapiolassa saat tilaisuuteesi punaisen maton tunnelmaa!

Yksityisnäytös tarjoaa oivallisen tilaisuuden tuoda yhteen asiakkaasi, henkilökuntasi tai muu tärkeä kohderyhmäsi.

Kino Tapiolassa saatte oman näytöksen haluamastanne elokuvasta, ja samalla yksityiskäyttöönne koko tunnelmallisen 50-luvun alkuperäisasuunsa restauroidun teatterimme henkilökunnan palvelulla. Tila on käytössänne yhteensä neljän tunnin ajan, joten aikaa jää myös muun ohjelman ja tarjoiluiden järjestämiseen. Salissamme on lava, joten puheet ja muut esitykset onnistuvat helposti, ja henkilökuntamme auttaa kaikissa tekniikka- ja palvelutarpeissanne.

Teatterin tilava sali sekä viihtyisä aulatila viinibaareineen on ihanteellisimmillaan 60-80 henkilön tilaisuuksissa, ja kaiken kaikkiaan salissa on 165 istumapaikkaa.

Hinnat

15-19 € / henkilö osallistujamäärästä riippuen sisältäen elokuvanäytöksen ja koko teatteritilamme yksityiskäytön neljän tunnin ajan henkilökunnan palvelulla – huom! saamme uuden yrityshinnastomme ja -konseptimme valmiiksi elokuussa penkkiuudistuksemme myötä.

Minimilaskutusmäärä iltanäytöksissä 50 henkilöä, päivänäytöksissä 40 henkilöä. Hintaan lisätään alv. Ennakkonäytökset hinnoitellaan erikseen.

Elokuvasuosituksemme

Tämän hetken ajankohtaisimmat yksityisnäytössuosituksemme ovat esillä alla, mutta valittavanasi on myös lukuisia muita uusia sekä ensi-iltansa jo saaneita elokuvia. Valitaan yhdessä niistä teille paras!

Viinilista ja leffaeväät

Tilausnäytösten juhlajuomat ja leffaeväät hoituvat kätevästi kauttamme – ladattavan listan löydät alta.

Näytös voidaan järjestää K18-anniskelunäytöksenä, jolloin juomatarjoilut saa ottaa mukaan näytökseen.

Ruokaisammat tarjoilut saa tilata toivomaltaan taholta tai vaikkapa meillä usein tarjoilleelta Tommi’s Kitcheniltä.

Milloin mahdollista?

Kino Tapiola on vuokrattavissa arkisin päiväaikaan sekä maanantai- ja tiistai- iltaisin, jolloin meillä ei ole yleisönäytöksiä.

Ota yhteyttä

Teatteripäällikkö Hannele Marjavaara

045 114 4945

hannele@kinotapiola.fi / info@kinotapiola.fi