Erikoisnäytökset

Kino Tapiola järjestää säännöllisesti erilaisia erikoisnäytöksiä, kuten Seniorikinoa, K18-anniskelunäytöksiä ja Klassikkosarjaa. Täältä voit lukea myös koulukinonäytöksistämme. Muut tapahtumat -osiosta löydät mm. Kino Soi! -konserttiohjelman. Tutustu tarjontaan!

Muut tapahtumat

Täältä löydät Kino Tapiolassa järjestettävät muut, normaalin elokuvaohjelmiston ulkopuoliset tapahtumat.

Vuosittaisia tapahtumia ovat esimerkiksi Espoo Ciné- elokuvafestivaali, jonka pääteatteri Kino Tapiola on, European Arthouse Cinema Day syksyisin sekä Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaali, jonka ohjelmistosta Kinolla esitetään perinteisesti PNEP eli Pohjoismaisen Neuvoston Elokuvapalkinnon ehdokkaat ja vuonna 2020 myös jälkilöylynäytöksiä.

Kino Soi! -konsertteja järjestetään Kinolla useita kertoja vuodessa. Konserttisarja on vuodesta 2017 lähtien tuonut huipputason kamarimusiikkikonsertteja tunnelmaltaan ainutlaatuiseen Kino Tapiolan funkkisleffateatteriin Espoossa, rikastuttaen Tapiolan ja koko pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa. Kino Soi! tarjoaa lähikamarimusiikkia kaikille leffalipun hinnalla. HUOM! Konserttiliput vain järjestäjän omilta verkkosivuilta TAI teatterilta konsertti-iltana.

Tulevia tapahtumia ja erikoisnäytöksiä:

Ma 20.3.2023 klo 19

Kino Soi! Kontrapunktia & kontrasteja: Bach, Ligeti ja Glass

Laura Vikman, viulu
Markus Hohti, sello
Petteri Pitko, cembalo

Philip Glass: Duet 1
György Ligeti: Passacaglia Ungherese
Philip Glass: Duet 2
J.S. Bach: Gambasonaatti G-duuri BWV 1027

Philip Glass: Duet 3
György Ligeti: Hungarian Rock
Philip Glass: Duet 4
J.S. Bach: Sonaatti viululle ja basso continuolle G-duuri BWV 1021

J.S. Bachin gambasonaatti G-duuri ja sonaatti viululle ja basso continuolle G-duuri kuuluvat barokin ajan kamarimusiikin mestariteoksiin. Teokset sisältävät säveltäjälle tyypillisesti kontrapunktia, virtuoottista soittoa ja kauniita melodioita. Kontrastina Bachin ajattomalle ja universaalille musiikille kuullaan kaksi György Ligetin soolocembaloteosta. Passacaglia Ungherese yhdistää modernin sävelkielen unkarilaiseen musiikkiin ja Hungarian Rock on sopivasti vinksahtanut ja energinen kappale. Kokonaisuuden nitoo yhteen Philip Glassin minimalistiset maistiaiset viululle ja sellolle.

Liput: 20/10€ (opisk.)
https://www.kinosoi.com/