Erikoisnäytökset

Kino Tapiola järjestää säännöllisesti erilaisia erikoisnäytöksiä, kuten Seniorikinoa, K18-anniskelunäytöksiä ja Klassikkosarjaa. Täältä voit lukea myös koulukinonäytöksistämme. Muut tapahtumat -osiosta löydät mm. Kino Soi! -konserttiohjelman. Tutustu tarjontaan!

Muut tapahtumat

Täältä löydät Kino Tapiolassa järjestettävät muut, normaalin elokuvaohjelmiston ulkopuoliset tapahtumat.

Vuosittaisia tapahtumia ovat esimerkiksi Espoo Ciné- elokuvafestivaali, jonka pääteatteri Kino Tapiola on, European Arthouse Cinema Day syksyisin sekä Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaali, jonka ohjelmistosta Kinolla esitetään perinteisesti PNEP eli Pohjoismaisen Neuvoston Elokuvapalkinnon ehdokkaat ja vuonna 2020 myös jälkilöylynäytöksiä.

Kino Soi! -konsertteja järjestetään Kinolla useita kertoja vuodessa. Konserttisarja on vuodesta 2017 lähtien tuonut huipputason kamarimusiikkikonsertteja tunnelmaltaan ainutlaatuiseen Kino Tapiolan funkkisleffateatteriin Espoossa, rikastuttaen Tapiolan ja koko pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa. Kino Soi! tarjoaa lähikamarimusiikkia kaikille leffalipun hinnalla. HUOM! Konserttiliput vain järjestäjän omilta verkkosivuilta TAI teatterilta konsertti-iltana.

Tulevia tapahtumia ja erikoisnäytöksiä:

Pe 14.4. 15-17 & La 15.4. 14-15:45

MUSIKAALINEN VR-KOKEMUS “COMMON DOMAIN”

VR-taidefestivaali Embrace tuo Kalle Rasinkankaan virtuaalioopperakokemus Common Domainin Tapiolaan. Embrace, Espoon kaupunki ja Kino Tapiola tarjoavat pop-up taidetapahtuman maksutta espoolaisten iloksi 14.4. ja 15.4. 2023.
Common Domain on mystinen virtuaalitodellisuuskokemus joka sijoittuu olemattomien mutta mahdollisten oopperoiden maailmoihin. Kokijana liikut erilaisissa musikaalisissa saarekkeissa, joissa sinua ympäröivä äänimaisema muuntuu kehollisten liikkeidesi voimasta. Taianomainen VR-kokemus kestää 10-15 minuutta.

Common Domain on tarjolla Kino Tapiolassa ennen elokuvanäytöksiä kahtena päivänä.
Samanaikaisesti vierailijoille tarjotaan myös mahdollisuus jättää oma kädenjälkensä toiseen virtuaalimaisemaan Open Brush -kokemukseen sukeltamalla. Molemmat kokemukset ovat maksuttomia.
Tunnelmallinen Kinobaari ja kahvila palvelee virtuaalinäytöksessä vierailevia. Haemme kävijät saapumisjärjestyksessä aulakahvilasta. Tule siis ajoissa nautiskelemaan herkuista ja varmista ettei ainutlaatuinen mahdollisuus mene sivu suun!
VR-kokemukset ovat koettavissa ennen elokuvanäytöksiä:
Pe 14.4. 15-17
La 15.4. 14-15:45
Osoite: Kino Tapiola, Mäntyviita 2, Espoo
Lisätietoja Embracen pop-up tapahtumasta: Eero Tiainen, tiainen.e@@gmail.com