Erikoisnäytökset

Kino Tapiola järjestää säännöllisesti erilaisia erikoisnäytöksiä, kuten Seniorikinoa, K18-anniskelunäytöksiä ja Klassikkosarjaa. Täältä voit lukea myös koulukinonäytöksistämme. Muut tapahtumat -osiosta löydät mm. Kino Soi! -konserttiohjelman. Tutustu tarjontaan!

Muut tapahtumat

Täältä löydät Kino Tapiolassa järjestettävät muut, normaalin elokuvaohjelmiston ulkopuoliset tapahtumat.

Vuosittaisia tapahtumia ovat esimerkiksi Espoo Ciné- elokuvafestivaali, jonka pääteatteri Kino Tapiola on, European Arthouse Cinema Day syksyisin sekä Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaali, jonka ohjelmistosta Kinolla esitetään perinteisesti PNEP eli Pohjoismaisen Neuvoston Elokuvapalkinnon ehdokkaat ja vuonna 2020 myös jälkilöylynäytöksiä.

Kino Soi! -konsertteja järjestetään Kinolla useita kertoja vuodessa. Konserttisarja on vuodesta 2017 lähtien tuonut huipputason kamarimusiikkikonsertteja tunnelmaltaan ainutlaatuiseen Kino Tapiolan funkkisleffateatteriin Espoossa, rikastuttaen Tapiolan ja koko pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa. Kino Soi! tarjoaa lähikamarimusiikkia kaikille leffalipun hinnalla. HUOM! Konserttiliput vain järjestäjän omilta verkkosivuilta TAI teatterilta konsertti-iltana.

Tulevia tapahtumia ja erikoisnäytöksiä:

Ma 3.10.2022 klo 18

Suomi-Espanja Seuran Elokuvaviikko: Sé quién eres

Suomi-Espanja Seuran Elokuvaviikko: Sé quién eres

Elokuva on mysteeritrilleri, jossa on paljon juonenkäänteitä. Elokuvan alussa nuori psykiatri Paloma saa paikan klinikanjohtajana Galiciassa. Hän saa potilaakseen Marion, jolla on harvinainen muistinmenetystauti, Korsakovin syndrooma. Paloma viehättyy potilastaan ja alkaa hoitokeskustelun pohjalta selvittää, mikä voi olla muistinmenetyksen syy. Tästä lähtee sitten liikkeelle elokuvan katsojan koukussa pitävä juoni, jossa on viitteitä Espanjan lähihistoriaan. Joissakin arvioissa elokuvan tarinaa pidetään vähän kliseisenä, joissain verrataan jopa Hitchcockin elokuviin. Tapahtumapaikkoina Galicia ja Madrid. Palomaa esittää maineikas espanjalainen näyttelijä Ana Fernández.

Filmi on voittanut 11 palkintoa, joista yksi Goya-palkinto parhaasta musiikista.

Vapaa pääsy, liput (194 kpl) jaetaan teatterilla saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoa: https://www.suomiespanjaseura.fi/

Ma 10.10.2022 klo 19

Espoon Laulu: Lempi -konsertti

Ei liene sopivampaa päivää rakkauslauluille kuin Aleksis Kiven päivä! Leiskuvakielisen runoilijamme kunniaksi Espoon Laulu tarjoaa kokonaisen konsertillisen lempeä. Luvassa on mm. yhdeksän sovituksen tai sävellyksen virallista kantaesitystä. Oman nauhansa kokonaisuudessa muodostavat käännöshelmet eli myöhemmin suomeksi oivallisen asun saaneet laulut. Konsertissa vierailee viulutaiteilija Inga Nikander. Kuoron soolo-osuuksista vastaavat Laura-Ilona Kotilainen ja Ari Koskinen. Illan juontavat Outi Ojala ja Eero Varila.
Pääsyliput 20e

Alle 12v. ilmaiseksi

Lipunmyynti ovella ja verkossa: www.espoonlaulu.fi/liput