Erikoisnäytökset

Kino Tapiola järjestää säännöllisesti erilaisia erikoisnäytöksiä, kuten Seniorikinoa, K18-anniskelunäytöksiä ja Klassikkosarjaa. Täältä voit lukea myös koulukinonäytöksistämme. Muut tapahtumat -osiosta löydät mm. Kino Soi! -konserttiohjelman. Tutustu tarjontaan!

Muut tapahtumat

Täältä löydät Kino Tapiolassa järjestettävät muut, normaalin elokuvaohjelmiston ulkopuoliset tapahtumat.

Vuosittaisia tapahtumia ovat esimerkiksi Espoo Ciné- elokuvafestivaali, jonka pääteatteri Kino Tapiola on, European Arthouse Cinema Day syksyisin sekä Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaali, jonka ohjelmistosta Kinolla esitetään perinteisesti PNEP eli Pohjoismaisen Neuvoston Elokuvapalkinnon ehdokkaat ja vuonna 2020 myös jälkilöylynäytöksiä.

Kino Soi! -konsertteja järjestetään Kinolla useita kertoja vuodessa. Konserttisarja on vuodesta 2017 lähtien tuonut huipputason kamarimusiikkikonsertteja tunnelmaltaan ainutlaatuiseen Kino Tapiolan funkkisleffateatteriin Espoossa, rikastuttaen Tapiolan ja koko pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa. Kino Soi! tarjoaa lähikamarimusiikkia kaikille leffalipun hinnalla. HUOM! Konserttiliput vain järjestäjän omilta verkkosivuilta TAI teatterilta konsertti-iltana.

Tulevia tapahtumia ja erikoisnäytöksiä:

Ti 1.11.2022 klo 19.00

Espoon UNICEF-vapaaehtoisryhmä järjestää: Tähtitaivas talon yllä

Espoon UNICEF-vapaaehtoisryhmä järjestää 01.11. klo 19.00 elokuvaillan Kino Tapiolassa. Elokuva on Saara Cantellin ohjaama ja käsikirjoittama Tähtitaivas talon yllä vuodelta 2012.

Saara Cantell on paikalla ja esittelee elokuvan!

 

TÄHTITAIVAS TALON YLLÄ -elokuva on tarina siitä, miten äitien valinnat ja vaietut salaisuudet vaikuttavat tyttärien elämään. Elokuva kertoo saman suvun kolmen eri naisen tarinan kolmella eri vuosikymmenellä. Tapahtumapaikka on koko ajan sama: syksyinen vanha sukutila maaseudulla.

Elokuvan päähenkilöt Saima, Tuulikki ja Salla ovat kukin 30–40 -vuotiaita, ja tavalla tai toisella risteyskohdassa elämässään. Saiman tarina sijoittuu jatkosodan vuoteen 1942, Tuulikin syksyyn 1978 ja Sallan nykyaikaan.

Elokuvan kolmessa pääosassa nähdään Irina Björklund, Meri Nenonen ja islantilais-suomalainen Elin Petersdottir. Miespääosissa nähdään Leo Honkonen, Lauri Tanskanen ja Kai Vaine.

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY! UNICEF-vapaaehtoiset pitävät kahvilaa, joka aukeaa jo klo 18.15. Tulkaa nauttimaan hyvästä elokuvasta ja samalla auttamaan Ukrainan lapsia.