Erikoisnäytökset

Kino Tapiola järjestää säännöllisesti erilaisia erikoisnäytöksiä, kuten Seniorikinoa, K18-anniskelunäytöksiä ja Klassikkosarjaa. Täältä voit lukea myös koulukinonäytöksistämme. Muut tapahtumat -osiosta löydät mm. Kino Soi! -konserttiohjelman. Tutustu tarjontaan!

Muut tapahtumat

Täältä löydät Kino Tapiolassa järjestettävät muut, normaalin elokuvaohjelmiston ulkopuoliset tapahtumat.

Vuosittaisia tapahtumia ovat esimerkiksi Espoo Ciné- elokuvafestivaali, jonka pääteatteri Kino Tapiola on, European Arthouse Cinema Day syksyisin sekä Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaali, jonka ohjelmistosta Kinolla esitetään perinteisesti PNEP eli Pohjoismaisen neuvoston elokuvapalkinnon ehdokkaat.

Kino Soi! -konsertteja järjestetään Kinolla useita kertoja vuodessa. Konserttisarja on vuodesta 2017 lähtien tuonut huipputason kamarimusiikkikonsertteja tunnelmaltaan ainutlaatuiseen Kino Tapiolan funkkisleffateatteriin Espoossa, rikastuttaen Tapiolan ja koko pääkaupunkiseudun kulttuuritarjontaa. Kino Soi! tarjoaa lähikamarimusiikkia kaikille leffalipun hinnalla. HUOM! Konserttiliput vain järjestäjän omilta verkkosivuilta TAI teatterilta konsertti-iltana.

Kinon terassijazzit viihdyttävät kesäisin kerran kuukaudessa. Vaihtuvat artistikattaukset luovat  perjantai-iltoihin tunnelmaa toukokuusta syyskuulle. Vapaa pääsy!

Tulevia tapahtumia ja erikoisnäytöksiä:

Ma 18.3. klo 19

Valokeilassa harmonikka

Kino Soi! saa pääsiäisajan konsertissa vieraakseen sukupolvensa aktiivisimpiin ja innovatiivisimpiin harmonikansoittajiin kuuluvan Niko Kumpuvaaran. Niko tuo mukanaan kattauksen musiikkia 1500-luvun Italiasta aina 1900-luvulle asti. Yksi illan erikoisuuksista on Nikon mukanaan tuoma keskisävelharmonikka, jonka voimme taata kirkastavan äänimaisemaa entisestään. Kyseessä on soitin, jonka virejärjestelmä sallii puhtaammat harmoniat kuin ns. tasavireinen järjestelmä, joka yleensä on käytössä niin harmonikoissa kuin pianoissakin. Keskisävelpuhtauden lisäksi ohjelmassa on musiikkia 1900-luvun suurilta toisinajattelijamestareilta: P. H. Nordgrenilta, Igor Stravinskilta, György Ligetiltä ja ensi vuonna 90-vuotisjuhliaan viettävältä Arvo Pärtiltä. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Niko Kumpuvaara, harmonikka

Petja Kainulainen, sello

Liput 20/10€ (opiskelijat)
Lisätiedot:
kinosoi.com
info@kinosoi.com
050-5469459