Yksityistilaisuus

Kino Tapiola on tyylikäs ja tunnelmallinen juhla- ja kokoustila, jonka voi vuokrata monenlaisiin tilaisuuksiin.

Juhlatila

Vuokraa Kino Tapiola juhliesi näyttämöksi!

Juhlatilana Kino Tapiolasta tekee erityisen sen upea museosuojeltu arkkitehtuuri, kaunis aulakahvilatila ja tekniset valmiudet.  Elokuvasalin lavalla voi vetää vaikka stand up -komiikkaa tai keikan, ja aulaan luodaan tunnelmaa musiikilla ja kynttilöillä.

Etenkin syntymäpäiväjuhlat saavat ikimuistoiset puitteet Kino Tapiolassa, sillä valkokankaalle voi heijastaa upeita kuvakoosteita – meillä onkin jo vietetty melkein neljät häät ja ainakin yhdet hautajaiset!

Karaokeillat ja videopelisessiot onnistuvat myös – komeasti suurelta kankaalta.

Jos haluat näyttää juhlissasi elokuvan, selvittelemme mielellämme lempielokuvasi saatavuutta elokuvateatterinäytökseen. Tällaisia juhlia ovat olleet esim. lauantainen Aamiainen Tiffanyllä -synttäribrunssi ja scifi-fanille järjestetyt Star Trek: Spockin paluu -teemaiset yllätyssynttärit.

Teatterin tilava sali sekä viihtyisä aulatila viinibaareineen ovat ihanteellisimmillaan 60-80 henkilön tilaisuuksissa, ja kaiken kaikkiaan salissa on 194 istumapaikkaa.

Hinnat

Tilavuokramme ilta-aikaan alkaen 150 € / h  + alv 24 % (minimikäyttöaika 4h) sisältäen koko teatteritilamme yksityiskäytön henkilökunnan palvelulla. 

Elokuvanäytökset hinnoitellaan erikseen ko. elokuvan esitysoikeussopimuksista riippuen.

Viinibaari

Juhlajuomat onnistuvat kätevästi kauttamme, sillä Kinon tyylikäs viinibaari palvelee tilaisuudessanne toivomallanne tavalla – viinilistamme on ladattavissa alta.

Ruokatarjoilut

Ruokatarjoilut saa meille tuoda joko itse tai tilata lempipaikastaan.

Milloin vuokrattavissa?

Kino Tapiola on vuokrattavissa juhlakäyttöön maanantai- ja tiistai- iltaisin, jolloin meillä ei ole yleisönäytöksiä, sekä arkisin päiväaikaan. 

Ota yhteyttä

Teatteripäällikkö Hannele Marjavaara

045 114 4945

hannele@kinotapiola.fi / info@kinotapiola.fi