Sing 2 (dub)

Lue lisää

Rajoitukset ovat poistuneet! Ruuhkan välttämiseksi istumapaikkakarttamme muodostaa kuitenkin vielä automaattisesti yhden penkin turvavälin seurueiden väliin.


”Animaatio Sing ei ole toteutukseltaan erityisen omaperäinen, mutta se on hyväntuulinen ja täynnä laulun riemua. Koko perheen elokuvaa rytmittävät tutut popkappaleet saavat tanssijalan vipattamaan katsomossakin.”  ★★★ HS

Illuminationin suuria unelmia ja upeita hittibiisejä sisältänyt jättimenestys Sing saa jatkoa, kun lannistumaton koala Buster Moon ja hänen tähtikaartiinsa valmistautuvat toteuttamaan elämänsä huikeimman spektaakkelin viihdemaailman kimaltelevassa pääkaupungissa. On vain yksi ongelma: heidän pitää suostutella erakoitunut rocktähti mukaan show’hun.

Alkuperäisversiossa leijona Clay Callowaylle äänensä lainaa U2:n nokkamies Bono. Suomenkielisessä dubbauksessa roolissa kuullaan itse Pate Mustajärvi!

Buster ja hänen esiintyjänsä ovat tehneet New Moon Theaterista paikallisen suosikin, mutta Busterin tavoitteet ovat korkeammalla: hän haluaa esittää uuden show’n hohdokkaan Redshore Cityn Crystal Tower Theaterissa.

Mutta ilman viihdemaailman yhteyksiä Busterin ja esiintyjien, joihin kuuluu mm. ahdistunut emakko Rosita, rokkaripiikkisika Ash, rikollisen elämän hylännyt gorilla Johnny, ujo norsu Meena ja tietenkin sikamakee diivailija Gunnar, täytyy päästä vaikka väkisin maailmankuulun Crystal Entertainmentin päämajaan, jota johtaa armoton musiikkimogulisusi nimeltä Jimmy Crystal.

Yrittäessään epätoivoisesti herättää Jimmy Crystalin mielenkiinnon Gunnar vetää hatusta pähkähullun idean, johon Buster lähtee mukaan. Buster lupaa, että uuden show’n päätähtenä on legendaarinen rokkileijona Clay Calloway. Valitettavasti Buster ei ole koskaan tavannut Clayta, joka eristäytyi ulkomaailmasta yli kymmenen vuotta sitten vaimonsa kuoleman jälkeen.

Gunnar auttaa Busteria suunnittelemaan ylimaallisen upeaa teatterimaailman mestariteosta, mutta paineiden kasvaessa ja Jimmy Crystalin uhkailujen muuttuessa yhä painostavammiksi Buster päättää etsiä käsiinsä Clayn ja suostutella hänet palaamaan esiintymislavoille. Vaikka kaiken lähtökohtana on Busterin unelma menestyksestä, elokuva on ennen kaikkea koskettava muistutus musiikin parantavasta voimasta.

Sing 2:n on käsikirjoittanut ja ohjannut ykkösosan tapaan Garth Jennings, ja mukana ovat Bonon ja Cannavalen lisäksi musiikkimaailman supertähdet Pharrell Williams ja Halsey, Black Pantherin Letitia Wright sekä koomikot Eric Andre ja Chelsea Peretti.

Suomenkielinen dubbaus:
Buster: Sami Uotila
Neiti Crawly: Taisto Oksanen
Rosita: Anna-Maija Tuokko
Johnny: Jon-Jon Geitel
Gunnar: Antti LJ Pääkkönen
Ash: Armi Toivanen
Meena: Yasmine Yamajako
Clay Calloway: Pate Mustajärvi
Crystal: Jaakko Saariluoma
Porsha: Jenny Pitkänen
Jerry: Sami Hedberg
Nooshy: Kristiina Wheeler
Darius: Michael Monroe
Suki: Iina Salin
Klaus: Dennis Nylund
Nana: Kristiina Halttu
Norman: Teuvo Matala
Linda Le Bon: Vappu Pimiä
Faija: Pasi Ruohonen
Alfonso: Riku Leskinen
Studio: Eurotroll Finland Oy
Ohjaus: Magnus Axberg

Elokuvan on tuottanut Illuminationin perustaja ja pääjohtaja Chris Meledandri yhdessä Janet Healyn kanssa. Sing 2 sisältää kymmeniä tunnettuja rock- ja pophittejä, sävähdyttäviä esityksiä, huikeaa taiteellisuutta sekä Illuminationille ominaista huumoria ja sydämellisyyttä. Luvassa on vuoden ehdoton hyvän mielen elokuva.

 

Ikäraja
K-7
Elokuvan kesto
1h 50min
Ohjaus
Garth Jennings
Käsikirjoitus
Garth Jennings
Rooleissa
Matthew McConaughey (Buster Moon), Taron Egerton (Johnny), Tori Kelly (Meena), Reese Witherspoon (Rosita), Nick Kroll (Gunter), Scarlett Johansson (Ash), Bobby Cannavale (Jimmy Crystal), Halsey (Porsha Crystal), Bono (Clay Calloway), Eric André (Darius)
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.