Esteettömyys

Sisäänkäynti ja sisätilat

Pääsisäänkäynti on esteetön. Pääsisäänkäynnille kulkee kaksi esteetöntä kulkureittiä, yksi teatterin takana sijaitsevan postin jakelukeskuksen vierestä ja toinen teatterin vieressä sijaitsevan ravintola Kilimin editse.  Suoraan sisäänkäynnin edessä on loivat portaat, jotka ovat esim. lastenrattaiden kanssa kuljettavissa.

Teatterin aula- ja salitilat ovat esteettömät lukuunottamatta wc-tiloja. Wc-tilat ovat korkeahkon kynnyksen takana ja pienet. Seinänaapurimme ravintola Kilimin kanssa on kuitenkin sovittu että heidän inva-wc:tään voi käyttää.

Saliin pääsee esteettömästi pyörätuolilla. Merkittyjä pyörätuolipaikkoja ei ole. Penkkirivien päädyissä salin reunoilla sekä viimeisen penkkirivin takana on reilusti tilaa ja koko salista on hyvä näkyvyys valkokankaalle.

Lähimmät invamerkityt pysäköintipaikat sijaitsevat Tapiolan uimahallin edustalla, n. 150 metrin etäisyydellä Kino Tapiolasta.

Invataksilla kulkevat voivat halutessaan pyytää taksia ajamaan Menninkäisentien puolen yleisön poistumisovien kohdalle missä taksi voi rauhassa pysähtyä muuta liikennettä häiritsemättä. 

Kartta Kino Tapiolan lähialueista löytyy täältä.

 

Sähkö, induktiosilmukka ja valaistus

Salin takaosassa on maadoitettu pistorasia.

Salissa on induktiosilmukka.

Ennen ja jälkeen näytöksen salin valaistus on himmeä, näytöksen aikana päällä ovat varauloskäynnin valot ja ns. porrasvalot.

 

Näkövammaisille

Ooppera- ja balettiesitysten käsiohjelma on ladattavissa etukäteen PDF-muodossa kunkin oopperan/baletin omalta esittelysivulta ja sen voi myös pyytää sähköpostitse osoitteesta info@kinotapiola.fi

 

Avustaja ja liput

Avustaja pääsee näytökseen maksutta. Sekä oman että avustajan lipun voi hankkia paikan päältä teatterista tai varata lipun ensin nettikaupassa ja lunastaa maksutta 10 minuuttia ennen näytöstä.

Merkittyjä pyörätuolipaikkoja ei ole. Penkkirivien päädyissä sekä viimeisen penkkirivin takana on reilusti tilaa ja koko salista on hyvä näkyvyys valkokankaalle.

 

Yhteystiedot täällä!

Paikanpäällä henkilökuntamme auttaa ja opastaa mielellään.

Ajankohtaista

Teatteri aukeaa taas lauantaina 20. heinäkuuta! Ja ei huolta, kesätauon aikana umpeutuneet joululahjaliput ovat voimassa poikkeuksellisesti elokuun loppuun saakka!

Matkalippusi Venetsian elokuvafestivaaleille? #europeanfilmchallenge on käynnissä! Lue lisää täältä.

Liput voi ostaa myös etukäteen verkosta tai teatterilta – näin vältät jonotuksen!

Katso uusi lyhytelokuvamme täällä!

Ohjelmistomme julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantaisin viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin. Etkö löytänyt sopivaa näytöstä? Lisää julkaistaan aina maanantaisin! Tulevat elokuvat täällä.

  

 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä

 

Näytä ostoskori