Kinobaari ja kahvila

Elokuvateatterin kahvila ja eurooppalainen drinkkibaari vaihtuvalla viinilistalla. Kesäisin aurinko hellii terassivieraita. Syys- ja talvikaudella terassia lämmittää lämpölamput. Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki!

Kinobaari ja kahvila

Kesäkaudella nautitaan livemusiikista terassilla ja siemaillaan vaihtuvia cocktaileja!

Kinobaari on auki näytöspäivinä eli keskiviikosta sunnuntaihin.

Avaamme ke-pe klo 16.30 ja viikonloppuisin 30 minuuttia ennen ensimmäistä näytöstä. Ke-la suljemme klo 21 (viimeiset tilaukset puoli tuntia aiemmin). Sunnuntaina suljemme viimeisen näytöksen alettua. Tervetuloa viihtymään!


Kahdesti vuodessa vaihtuvalta viinilistalta löytyy aina eurooppalaista luomua, cocktail-listalta klassikoita ja kenties jotain jännempääkin, panimotuotteistamme vastaa kotimaiset Laitilan tuulivoimalla tuotetut Kukko-oluet ja Oiva-siiderit. Baarista saat pulloille myös viilennetyt coolerit.

Nautiskele americano tai jääkahvi paikan päällä jauhetuista pavuista ja nappaa näytökseen mukaan Amerikan pastilleja – tietysti myös rapisemattomassa rasiassa. Kahvilastamme löytyy makeiset jokaiselle karkkihampaalle ja Laitilan limut janoisille sankareille. Ja mitäpä olisi elokuvateatteri ilman poppareita?

Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki! Kino Tapiolassa järjestetään koko salin K18-anniskelunäytöksiä ja muissa näytöksissä salin kahdenistuttavat takaloossit ovat rajattu anniskelualueeksi pieneen lisähintaan. Lue lisää salianniskelusta ja ohjeet toiminnalle!

Kinobaarin valikoimaa