Autismiystävällinen elokuvanäytös: Supermarsu 2

Lue lisää

Toivotamme tervetulleeksi autismikirjon ja muut erityislapset perheineen katsomaan odotettua Supermarsu 2 -elokuvan ennakkonäytöstä! Elokuvassa on suomenkielinen kuvaileva tekstitys.

Näytös sopii kaikille lapsille, joita kovat äänet ja elokuvateatterin pimeys saattavat jännittää. Elokuva esitetään tavallista maltillisemmalla äänenvoimakkuudella, eikä salia pimennetä täysin. Katsomossa saa liikehtiä ja eläytyä, eikä lipunmyynnissä kysellä diagnooseja. Näytös sopiikin autismikirjon ja muiden erityislapsien lisäksi esimerkiksi pienen lapsen ensimmäiseksi elokuvakokemukseksi.

Kino Tapiola on esteetön.

Lue lisää saavutettavuudesta Kino Tapiolassa: www.kinotapiola.fi/tietoa-kavijalle/saavutettavuus

Avustajalipun saa soittamalla teatterille etukäteen teatterin aukioloaikojen puitteissa. Avustajan ja avustettavan lippu kannattaa pyytää samaan aikaan, jotta kävijät saavat vierekkäiset istumapaikat. Lipuista lähetetään maksulinkki sähköpostiin (avustajalippu on toki 0 €), jonka maksettuaan asiakas saa molemmat liput sähköpostiinsa. Avustajalipun saa myös kassalta tai ottamalla yhteyden lomakkeella. Huomaathan, että sähköposti- tai lomakeyhteydenottoihin vastataan virka-aikana.

Teatteriin ja tunnelmaan pääsee rauhassa tutustumaan jo klo 13 näytöspäivänä.

Näytös järjestetään yhteistyössä Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n ja Autismiyhdistys PAUT ry:n kanssa.


Elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja. Elokuva tarttuu tärkeisiin yhteiskunnallisiin ja ekologisiin aiheisiin helposti ymmärrettävällä ja humoristisella tavalla.

Ikäraja
S
Elokuvan kesto
1h 30min
Kieli
Suomi
Tekstitys
Kuvaileva teksitys suomeksi
Ohjaus
Joona Tena
Käsikirjoitus
Paula Noronen, Joona Tena
Rooleissa
Senni Peltoniemi (Emilia) Lucas Timperi (Simo) Lumo Levy (Rasva-Antero) Kaius Österman (Pietari) Essi Hellén (Emilian äiti) Eero Ritala (Emilian isä) Mikko Penttilä (Pertti) Jani Karvinen (Simon isä) Petteri Pennilä (Rasva-Anteron isä) Tommi Korpela (opettaja Sakari Pennilä) Kari Hietalahti (rehtori)
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Autismiystävällinen elokuvanäytös: Supermarsu 2
Liput vain ostettavissa, ei varauksia
Valitse istumapaikkasi salikartasta!
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.