Palm Springs (K18-anniskelunäytös)

Lue lisää

Uusista turvallisuusrajoituksista johtuen 13.12. asti näytöksiin myydään vain 20 lippua eli vain 10% salikapasiteetistamme. Liput siis todellakin kannattaa ostaa ennakkoon! Liput eivät ole varattavissa eikä niillä ole peruutusmahdollisuutta, minkä suhteen toivomme ymmärrystä näinä vaikeina aikoina, eli esim. sairastapauksissa toivomme sinun lahjoittavan lippusi ystävillesi.

PE 27.11. JA LA 28.11. NÄYTÖKSET LOPPUUNMYYTY!

***

Nyles on huoleton avec Palm Springsissä järjestettävissä häissä, joissa tympääntynyt morsiusneito Sarah toivoo vain juhlien olevan nopeasti ohi. Asiat mutkistuvat, kun Sarahille selviää, ettei juhlia, itseä tai Nylesin seuraa niin vain paeta. Elämä jatkuu kuin viimeistä päivää.

Max Barbakowin ohjaama PALM SPRINGS on vuoden aidosti hauskin romanttinen komedia!

 

”Palm Springs on riemastuttava komedia, mikä hyödyntää aikasilmukkatarinaansa vekkulimaisin tavoin. Vaikka pohjimmiltaan aikaidea on jo tuttu, elokuva onnistuu pitämään sen raikkaana valloittavalla lähestymistavallaan. Andy Samberg on hulvaton pääroolissa ja Cristin Milioti on mahtava valinta hänen rinnalleen. Sambergin ja Miliotin kemiat kohtaavat täydellisesti ja kaksikon hassuttelua aikakierteessä on ilahduttavaa seurata. Elokuva tarjoaa monet naurut, mutta se osaa myös vakavoitua oikeilla hetkillä ja tarjota jotain syvällisempää sanottavaa, sekä hieman herkkyyttäkin. Puolentoista tunnin kestossaan filmi on vauhdilla ohi ja koska sen parissa oli niin viihdyttävää, sen voisi katsoa heti uudestaan. Palm Springs on loistoleffa ja aikamoinen yllättäjä. Vaikka aikasilmukkaelokuvia aina vertaisikin Päivääni murmelina, jokainen uusi tuotos onnistuu yllättämään omalla tavallaan käsitellä veikeää ideaa.” / Elokuvan taikaa -blogi

”Aikasilmukassa samaa päivää toistava Palm Springs nousee tusinakomedioiden yläpuolelle hyvien näyttelijöidensä ja vähäsiirappisen käsikirjoituksensa ansiosta” / Savon Sanomat

”a very interesting and thought-provoking experience. It often made me laugh out loud. The cast—Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Peter Gallagher, Meredith Hagner—is so talented, so in the zone with the material that they crackle with unexpected character development, absurdity, flaws, humor. With all the humor, though, the film strikes an unexpectedly tender almost bittersweet chord, the humor shadowed by sorrow, loneliness, helplessness. ”Palm Springs” works by stealth; it doesn’t announce its tone in broad strokes. There’s sleight of hand: judging from the opening sequence, when a bunch of people gather in Palm Springs for a wedding, you think this might be your run-of-the-mill party-out-of-town kooky-family-ensemble film. But ”Palm Springs” is full of surprises.”  / RogerEbert.com

Anniskelun takia näytös on kielletty alle 18-vuotiailta
Elokuvan kesto
1h 30min
Kieli
Englanti
Tekstitys
Suomi/Ruotsi
Ohjaus
Max Barbakow
Käsikirjoitus
Andy Siara
Rooleissa
Andy Samberg (Nyles), Cristin Milioti (Sarah), J.K. Simmons (Roy), Peter Gallagher (Howard), Meredith Hagner (Misty), Camila Mendes (Tala), Tyler Hoechlin (Abe), Chris Pang (Trevor), Jacqueline Obradors (Pia), June Squibb (Nana Schlieffen)
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Palm Springs (K18-anniskelunäytös)
Näytökseen ei voi varata lippuja
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.