Risto Räppääjä ja väärä Vincent

Lue lisää

Näytöksiin myydään tällä hetkellä vain 85 paikkaa (eli alle puolet 194 paikan salikapasiteestamme). Suosittelemme siis ostamaan liput etukäteen verkosta! Kerromme kyllä jos näytös on loppuunmyyty, muutoin tilaa on ja lippuja saa vielä paikan päältäkin:)

***

ISÄNPÄIVÄN KUNNIAKSI RISTO RÄPPÄÄJÄÄN TULEVILLE ISEILLE POPPARIT ILMAISEKSI!

” Maria Sid ohjasi uudesta Risto Räppääjästä kepeän musikaaliseikkailun, jonka kohokohtiin kuuluu Jari Litmanen taideasiantuntijana — Ensimmäistä Räppääjäänsä ohjanneella Sidillä pysyy tyylilaji hyvin näpeissä. Koko perheen musikaaliseikkailu soljuu kepeästi, ja laulu- ja tanssinumerot tipahtelevat tarinan kannalta luontevasti paikoilleen.” HS

Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on jälleensyntynyt nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh, sillä Risto käyttää värejä vauhdikkaasti ja hänellä on punainen tukka. Elvikin innostuu ajatuksesta menestyksen toivossa.

Rauha päättää esitellä Riston piirustuksen taidemuseon johtajalle, joka yllättäen tarjoutuu viemään Riston kotiinsa opiskelemaan piirtämistä. Kun Ristoa ei kuulu takaisin taidemuseon johtajan luota, Nellin ja Lennartin epäilykset heräävät. Samaan aikaan ilmenee outo sattuma: Suomesta löytyy van Goghin maalauksen luonnos!

Jännittävä tapahtumasarja käynnistyy ja vie ensin Riston ja sitten Nellin sekä Lennartin huvilaan, jota isännöi salaperäinen pariskunta. Mutta miksi Rauhaa ja Elviä epäillään taideväärentäjiksi? Onneksi taidemuseon vahtimestari Herkules Poironen on innokas harrastajasalapoliisi ja auttaa Ristoa ja Nelliä arvoituksen ratkaisemisessa.

Ikäraja
S
Elokuvan kesto
1h 26min
Kieli
Suomi
Ohjaus
Maria Sid
Käsikirjoitus
Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Josefina Rautiainen ja Maria Sid
Rooleissa
Risto Räppääjä – Silmu StåhlbergNelli Nuudelipää – Lumi Kallio Rauha Räppääjä – Minka Kuustonen Pakastaja-Elvi (Elvi Räppääjä) – Jenni Kokander Lennart Lindberg – Ylermi RajamaaDoris Saastamoinen – Kristiina Halttu Rolf Riukupelto – Mika Nuojua Hercule Poironen, vahtimestari – Eero Ritala Museonjohtaja Ellen – Pirjo Lonka Poliisipäällikkö – Carl-Kristian RundmanTaidetutkija van Houten – Jari Litmanen TV-toimittaja – Arvi Lind
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Risto Räppääjä ja väärä Vincent
Näytökseen ei voi varata lippuja
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.