Siirtyy: The Great Gatsby – Kultahattu (K18-anniskelunäytös)

Lue lisää

Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi kovasti odottamamme The Great Gatsby -erikoistapahtuma jouduttiin siirtämään tammikuulle starttaamaan parempaa vuotta 2021.  Lippurahat on jo palautettu lipun ostaneille Bambora Payform -järjestelmän kautta. Tsemppiä kaikille näihin pimeisiin aikoihin!

***

Pikkujoulutunnelmaa The Great Gatsby-teemalla kun Kino muuntautuu Kultahatun kartanoksi!

Miltä kuulostaisi kimallus ja kuohuva pimenevään marraskuiseen iltaan? Järjestämme Kino Tapiolassa Gatsby-teeman hengessä pirskahtelevan illan, kera sisustuksen, kuohuvan sekä leivonnaisten. Viinibaarimme tarjoilee vain tämän illan ajan elokuvan nimikko-cocktaileja! DJ:n tahdittaessa iltaa voit vaikka kuvauttaa itsesi kuvausseinällä! Pukeutuminen teeman mukaan on enemmän kuin sallittua, mutta ei pakollista sillä tärkeintä on iloinen meininki! Vapaaehtoisena pukukoodina Amerikan iloinen 1920-luku ja jazz-aikakausi. Tämä on K18-anniskelunäytös, jolloin myös koko teatterisali on anniskelualuetta.

Aikataulu:
Ovet aukeavat klo 17.45
Klo 19.15 The Great Gatsby – Kultahattu (2013, ohjaus Baz Luhrmann)
Viinibaarimme palvelee koko näytöksen ajan klo 22 asti, ja tapahtuma päättyy klo 23.

Tapahtumaan myydään vain 70 lippua (eli vain 1/3 osa salikapasiteestamme), jotta koko tunnelmalliseen teatteritilaamme pääsee turvallisesti levittäytymään ja fiilistelemään.

Liput 12 € kaikilta, (sis. pieni leivonnainen)

***

Baz Luhrmannin ohjaama F. Scott Fitzgeraldin klassikkoromaanin filmatisointi.

The Great Gatsby – Kultahattu -tarinan keskiössä on kirjailija Fitzgeraldin itsensä oloinen aloitteleva kirjailija Nick Carraway (Tobey Maguire), joka saapuu keskilännestä New Yorkiin keväällä 1922 ja tutustuu kaupunkiin, jonka moraalin kieltolaki on höllentynyt, jossa jazz soi ja naisten korut kimmeltävät kilpaa kattokruunujen kanssa.

Jahdatessaan omaa amerikkalaista unelmaansa Nick tutustuu naapuriinsa, salaperäiseen miljonääri Jay Gatsbyyn (Leonardo DiCaprio), joka järjestää huvilallaan hulppeita juhlia ja joiden isännästä liikkuu toinen toistaan uskomattomampia huhuja. Samaan seurapiiriin kuuluvat myös Nickin serkku Daisy (Carey Mulligan) ja tämän siniverinen aviomies Tom Buchanan (Joel Edgerton).

Nick pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä super-rikkaiden naapuriensa kiehtovaa maailmaa; heidän unelmiaan, juoniaan ja petoksiaan. Näistä hän kirjoittaa tarinan, jossa mahdoton rakkaus, vilpittömät unelmat ja väistämätön tragedia kohtaavat uskomattomalla tavalla.

Anniskelun takia näytös on kielletty alle 18-vuotiailta
Elokuvan kesto
2h 23min
Kieli
Englanti
Tekstitys
Suomi
Ohjaus
Baz Luhrmann
Käsikirjoitus
Baz Luhrmann, Craig Pearce, F. Scott Fitzgerald
Rooleissa
Lisa Adam (Weeping / Singing Woman), Frank Aldridge (Well Dressed Male Witness - Wilson's Garage), Amitabh Bachchan (Meyer Wolfsheim), Steve Bisley (Dan Cody), Richard Carter (Herzog), Jason Clarke (George Wilson), Adelaide Clemens (Catherine), Vince Colosimo (Michaelis), Max Cullen (Owl Eyes), Mal Day (The Boss-Probity Trust)
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Siirtyy: The Great Gatsby – Kultahattu (K18-anniskelunäytös)
Näytökseen ei voi varata lippuja
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.