Sarja- ja lahjaliput

Sarja- ja lahjalippumme ovat myynnissä teatterillamme kauniissa uusissa lahjakuorissa sekä verkossa. Saatavilla myös toivottu 20 € lahjakortti kahvila-viinibaarimme tuotteisiin!

Sarja- ja lahjaliput

Anna itsellesi tai lahjaksi elämys Tapiolan omassa ”maailmanluokan korttelikinossa”!

Saatavilla myös 20 € lahjakortti kahvila-viinibaariimme; lahjakortin voimassaolo on näin jouluaikaan pidennetty 31.8.2022 asti 

Sarja- ja lahjalipputuotteemme:

  • Viiden lipun sarjakortin hinta on 50 € (eli 10 € / lippu); lippujen voimassaoloaika on 6 kuukautta
  • Yhden lipun lahjalippu on hinnaltaan 11 € ja sen voimassaoloaika on samoin 6 kuukautta

Liput lähetetään sähköpostiin, ja niillä voi lunastaa lippuja joko verkosta 12-numeroista koodia käyttäen tai teatterimme kassalla QR-koodia näyttämällä.

Liput käyvät kaikkiin normaalihintaisiin elokuvanäytöksiin (ei esim. Event Cinema ja ooppera).

Smartum Checkout ja Epassi toimivat nyt verkkokaupassamme sarjakortin maksutapana! Sarjakortti nimetään käyttäjälleen ja se toimitetaan sähköpostilla. Muita henkilökohtaisia kulttuurietuuksia omaan käyttöön nimetyn sarjakortin ostoon voit käyttää pääsääntöisesti vain teatterimme kassalla. 

Jos olet ostamassa tuotteita lahjaksi, teatterilta ostaessa niihin saa myös tyylikkään kuoren mukaan. Ostaessasi lahjalippuja tai viinibaarilahjakortin verkosta, saat sähköpostiisi kauniit, tulostettavaksi sopivat liput (esimerkit alla).

Huom! Kaikkien 30.11.2020–30.9.2021 umpeutuneiden/umpeutuvien lippu- ja lahjatuotteidemme käyttöaikaa on pidennetty 31.12.2021 saakka!