Kahvila ja viinibaari

Elokuvateatterin kahvila ja eurooppalainen viinibaari vaihtuvalla viinilistalla. Kesäisin aurinko hellii terassivieraita. Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki!

Kahvila ja viinibaari

Poikkeusaukioloajat: Viinibaari on koronarajoitusten aikana auki toistaiseksi aina pe-la klo 17-21.

***

Kahdesti vuodessa vaihtuvalta viiinilistalta löytyy aina eurooppalaista luomua, cocktail-listalta klassikoita ja kenties jotain jännempääkin, panimotuotteistamme vastaa kotimaiset Laitilan tuulivoimalla tuotetut Kukko-oluet ja Oiva-siiderit. Baarista saat pulloille myös viilennetyt coolerit.

Nautiskele americano tai jääkahvi paikan päällä jauhetuista pavuista ja nappaa näytökseen mukaan Amerikan pastilleja – tietysti myös rapisemattomassa rasiassa. Kahvilastamme löytyy makeiset jokaiselle karkkihampaalle ja Laitilan limut janoisille sankareille. Ja mitäpä olisi elokuvateatteri ilman poppareita?

Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki! Kino Tapiolassa järjestetään koko salin K18-anniskelunäytöksiä ja muissa näytöksissä salin takalooshit ovat rajattu anniskelualueeksi. Lue lisää salianniskelusta.

Kino Tapiolan kahvila ja viinibaari palvelee näytöspäivinä aukioloaikojemme puitteissa, eli arkisin avaamme 45min ja viikonloppuisin 30min ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Kesäisin (ja syksyllä ja keväällä lämpötilojen salliessa) käytössä on myös viihtyisä ja osittain katettu terassi.

Viinibaarimme palvelee pe & la klo 21 asti, muina näytöspäivinä suljemme viimeisen elokuvan alettua.

Viinibaaristamme