Kahvila ja viinibaari

Elokuvateatterin kahvila ja eurooppalainen viinibaari vaihtuvalla viinilistalla. Kesäisin aurinko hellii terassivieraita. Syys- ja talvikaudella terassia lämmittää lämpölamput. Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki!

Kahvila ja viinibaari

Viinibaarimme terasseineen palvelee näytöspäivinä aukioloaikojemme puitteissa, eli arkisin avaamme 45min ja viikonloppuisin 30min ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Näytöspäiviä on keskiviikosta sunnuntaihin. Baari sulkee pääsääntöisesti klo 21 paitsi sunnuntaina, jolloin suljemme viimeisen elokuvan alettua.

Keväästä syksyyn on käytössä viihtyisä katettu terassi.


Kahdesti vuodessa vaihtuvalta viinilistalta löytyy aina eurooppalaista luomua, cocktail-listalta klassikoita ja kenties jotain jännempääkin, panimotuotteistamme vastaa kotimaiset Laitilan tuulivoimalla tuotetut Kukko-oluet ja Oiva-siiderit. Baarista saat pulloille myös viilennetyt coolerit.

Nautiskele americano tai jääkahvi paikan päällä jauhetuista pavuista ja nappaa näytökseen mukaan Amerikan pastilleja – tietysti myös rapisemattomassa rasiassa. Kahvilastamme löytyy makeiset jokaiselle karkkihampaalle ja Laitilan limut janoisille sankareille. Ja mitäpä olisi elokuvateatteri ilman poppareita?

Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki! Kino Tapiolassa järjestetään koko salin K18-anniskelunäytöksiä ja muissa näytöksissä salin kahdenistuttavat takaloossit ovat rajattu anniskelualueeksi pieneen lisähintaan. Lue lisää salianniskelusta ja ohjeet toiminnalle!

Viinibaaristamme