Kahvila ja viinibaari

Elokuvateatterin kahvila ja eurooppalainen viinibaari vaihtuvalla viinilistalla. Kesäisin aurinko hellii terassivieraita. Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki!

Kahvila ja viinibaari

Näytöstoimintamme on edelleen tauolla, mutta viinibaari-terassimme aukeaa jälleen la 8.5. klo 14! Turvallisuusrajoitusten mukaisesti jokaisella viinibaarin asiakkaalla tulee olla istumapaikka ja turhaa liikkumista asiakastiloissa tulee välttää. Aulassa on tämän hetkisten ravintolarajoitusten vuoksi käytössä vain 1/3 anniskelukapasiteetistamme eli vain 20 asiakaspaikkaa, mutta istumapaikan saa valita toki myös terassilta, käytävältä sekä elokuvasalistakin tarpeen mukaan.  Huomaattehan, että ravintolarajoitusten mukaisesti anniskelu päättyy klo 17 ja viinibaarimme on sulkeutuu klo 18.

Käytäthän maskia ja huomioithan riittävän turvavälin liikkuessasi asiakastiloissamme! 

***

Kahdesti vuodessa vaihtuvalta viinilistalta löytyy aina eurooppalaista luomua, cocktail-listalta klassikoita ja kenties jotain jännempääkin, panimotuotteistamme vastaa kotimaiset Laitilan tuulivoimalla tuotetut Kukko-oluet ja Oiva-siiderit. Baarista saat pulloille myös viilennetyt coolerit.

Nautiskele americano tai jääkahvi paikan päällä jauhetuista pavuista ja nappaa näytökseen mukaan Amerikan pastilleja – tietysti myös rapisemattomassa rasiassa. Kahvilastamme löytyy makeiset jokaiselle karkkihampaalle ja Laitilan limut janoisille sankareille. Ja mitäpä olisi elokuvateatteri ilman poppareita?

Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki! Kino Tapiolassa järjestetään koko salin K18-anniskelunäytöksiä ja muissa näytöksissä salin takalooshit ovat rajattu anniskelualueeksi. Lue lisää salianniskelusta.

Kino Tapiolan kahvila ja viinibaari palvelee näytöspäivinä aukioloaikojemme puitteissa, eli arkisin avaamme 45min ja viikonloppuisin 30min ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Kesäisin (ja syksyllä ja keväällä lämpötilojen salliessa) käytössä on myös viihtyisä ja osittain katettu terassi.

Viinibaarimme palvelee pe & la klo 21 asti, muina näytöspäivinä suljemme viimeisen elokuvan alettua.

Viinibaaristamme