Yksityistilaisuus

Kino Tapiola on tyylikäs ja tunnelmallinen juhla- ja kokoustila, jonka voi vuokrata monenlaisiin tilaisuuksiin.

Lastenjuhlat

Järjestä lastenkutsut Kino Tapiolassa – helppoa, edullista ja ikimuistoista!

Kino Tapiolassa voit järjestää vaivattomasti hauskat ja mieleenpainuvat syntymäpäiväjuhlat perheen pienimmille.

Teatterissa esitetään koko perheen elokuvia lauantain ja sunnuntain ensimmäisissä yleisönäytöksissä, ja näiden yhteydessä voi myös juhlistaa syntymäpäiviä synttärisankarille mieleisellä tavalla.

Lastenkutsuilla juhlat alkavat yksityistilaisuutena elokuvateatterin aulatilassa syntymäpäiväherkuilla ja leikeillä, ja jatkuvat rattoisasti lastenleffalla elokuvasalissa yhdessä muun yleisön kanssa.

Kutsuille voit tuoda omat kakut, karkit ja muut tarjottavat tai käyttää esim. toivomaasi pitopalvelua.

Katso alta lisätietoa aikataulusta ja muista käytännön seikoista!

Seuraavat mahdolliset lastenjuhlaelokuvat ja -päivämäärät

Näkyvillä olevat elokuvat ovat ehdotuksia.

Tarkimman varaustilanteen ja elokuvamahdollisuuden saa sähköpostitse, yhteystiedot sivun alareunassa. Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmistossa ja varaustilanteessa. Esitettävä elokuva vahvistetaan varauksen tekemisen yhteydessä.

Huomioithan kuvaohjelmalakiin perustuvat elokuvien ikärajat: S: Sallittu kaikenikäisille, 7: Kielletty alle 7-vuotiailta (aikuisen seurassa sallittu 4 vuotta täyttäneille), 12: Kielletty alle 12-vuotiailta (aikuisen seurassa sallittu 9 vuotta täyttäneille).

Lisätietoa ikärajoista ja elokuvien soveltuvuudesta lapsille KAVIn sivuilta sekä yksittäisistä elokuvista tietoa kasvattajalle Media-avain-sivustolta (kasvatuksen asiantuntijoiden näkökulmasta).

La 11.5.
Klo 14
La 18.5.
Klo 14
Elokuva:
Bamse ja maailman pienin seikkailu / Viidakon veijarit 2 – maailman ympäri
La 25.5.
Klo 14
Elokuva:
Hinnat
Käytännön seikat
Aikataulu

Lastenkutsujen hinta muodostuu tilavuokrasta ja pääsylipuista elokuvanäytökseen.

Tilavuokra on 150 € lauantaina ja 175 € sunnuntaina (sis. alv:n ja henkilökunnan edustajan) ja se maksetaan paikan päällä.

Tilavuokran lisäksi maksat vain elokuvanäytökseen osallistuvista henkilöistä elokuvaliput (11,00 € yli 10-vuotiailta/aikuisilta, 10,00 € alle 10-vuotiailta).

HUOMAATHAN, että lastenkutsuvaraus tulee peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen juhlien ajankohtaa. Jos peruutus tehdään 14-7 kalenteripäivää ennen juhlia, peruutusmaksu on 50% tilavuokran hinnasta. Jos peruutus tehdään alle 7 kalenteripäivää ennen juhlia, peruutusmaksu on 100 % tilavuokran hinnasta

Lastenjuhlatilaisuudet Kino Tapiolassa järjestetään viikonloppuisin päivän normaalin lastenelokuvanäytöksen yhteydessä. Itse näytökset ovat avoimia muullekin yleisölle.

Omien tarjoilujen tuominen on mahdollista ja kahvilamme valikoima on käytettävissäsi.

Tilassa on pöytiä ja tilaa tarjoiluille.

Astiat, liinat ja koristeet kannattaa tuoda itse jotta ne ovat varmasti sankarin maun mukaiset. Toivomme kainosti ekologisia kertakäyttöastioita!

Synttäreiden kulku kannattaa suunnitella niin, että mahdolliset yksityisemmältä tuntuvat tai melua aiheuttavat ohjelmanumerot (kuten vaikka lahjojen avaaminen, yhteiset leikit tms) tehdään ennen kuin muuta yleisöä saapuu. 

Tilan yksityiskäyttö päättyy 30 min ennen elokuvanäytöksen alkua. Juhlia voi tilassa vielä jatkaa, mutta huomioiden kuitenkin muutkin aulaan saapuvat asiakkaat. Aulatilan tulisi siis tässä vaiheessa olla mukava ja siisti paikka muillekin leffavieraille odottaa elokuvan alkua.

Juhlavieraat ja sankari päästetään ensimmäiseksi saliin elokuvan alkaessa.

Mikäli Kino ei ole tilana tuttu suosittelemme käväisemään aukioloaikojemme puitteissa paikan päällä ennen juhlia katsastamassa tilat!

Lastenjuhlatilaisuudet Kino Tapiolassa järjestetään viikonloppuisin päivän normaalin lastenelokuvanäytöksen yhteydessä. Itse näytökset ovat avoimia muullekin yleisölle.

Lauantaisin lastenelokuvanäytökset alkavat pääsääntöisesti klo 14 ja sunnuntaisin klo 13.

Teatteri avataan juhlijoille 1,5 tuntia ennen näytöksen alkua, ja teatterin aula on pelkästään synttäriväen yksityiskäytössä ensimmäisen tunnin ajan. Puoli tuntia ennen elokuvanäytöksen alkua aula ja lipunmyynti avataan myös muulle yleisölle.

Esimerkiksi lauantaisin tilavuokra alkaa siis klo 12.30 (su klo 11.30). Vieraat on hyvä pyytää tulemaan hieman myöhemmin, jotta ehditte tehdä järjestelyt ensin. Yksityiskäytössä tila on klo 13.30 (su klo 12.30) asti, jolloin teatteri avataan muullekin elokuvayleisölle, joka saapuu samaan aulaan ostamaan lippuja ja odottelemaan elokuvan alkua.

Tilan yksityiskäyttö päättyy 30 min ennen elokuvanäytöksen alkua. Juhlia voi tilassa vielä jatkaa, mutta huomioiden kuitenkin muutkin aulaan saapuvat asiakkaat. Aulatilan tulisi siis tässä vaiheessa olla mukava ja siisti paikka muillekin leffavieraille odottaa elokuvan alkua.

Ota yhteyttä

Teatteripäällikkö Hannele Marjavaara

info@kinotapiola.fi