Autismiystävällinen elokuvanäytös: Barbie

Lue lisää

Toivotamme tervetulleeksi autismin kirjon ja muut erityisnuoret perheineen katsomaan ilmiöksi noussutta Barbie-elokuvaa!

Näytös sopii kaikille, joita kovat äänet ja elokuvateatterin pimeys saattavat jännittää. Elokuva esitetään tavallista maltillisemmalla äänenvoimakkuudella, eikä salia pimennetä täysin. Katsomossa saa liikehtiä ja eläytyä.

Kino Tapiola on esteetön.

Lue lisää saavutettavuudesta Kino Tapiolassa: www.kinotapiola.fi/tietoa-kavijalle/saavutettavuus

Avustajalipun saa soittamalla teatterille etukäteen teatterin aukioloaikojen puitteissa. Avustajan ja avustettavan lippu kannattaa pyytää samaan aikaan, jotta kävijät saavat vierekkäiset istumapaikat. Lipuista lähetetään maksulinkki sähköpostiin (avustajalippu on toki 0 €), jonka maksettuaan asiakas saa molemmat liput sähköpostiinsa. Avustajalipun saa myös kassalta tai laittamalla viestiä kera paikkatoiveen info@kinotapiola.fi. Huomaathan, että sähköpostiin vastataan vain virka-aikana.

Teatteriin ja tunnelmaan pääsee rauhassa tutustumaan jo klo 13.15 näytöspäivänä. Näytös järjestetään yhteistyössä vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n sekä Ensisijaisesti tyttö -hankkeen kanssa. Hanke toteuttaa Tyttöjen Talo® -toimintaa vammaisille ja erilaista tukea tarvitseville tytöille ja nuorille naisille Espoossa ja Helsingissä.”
___

”Valtavasti hehkutettu Barbie-elokuva vastaa suuriin odotuksiin ja onnistuu jopa yllättämään — Greta Gerwigin taukoamaton slapstick-tykitys etenee kuin iloinen leikkijuna. — Barbie kääntää rooliasetelmat ylösalaisin ja tulee pohtineeksi väkivallan syntyä. Yllätys sekin.” ★★★★ /HS

Elämä Barbiemaassa on täydellistä. Paitsi jos sinulla on eksistentiaalinen kriisi. Tai jos olet Ken.

Oscar-ehdokas ohjaaja-käsikirjoittaja Greta Gerwig (Pikku Naisia, Lady Bird) tuo valkokankaille elokuvan ”Barbie”. Oscar-ehdokas Margot Robbie (Bombshell ja I, Tonya) on Barbie ja Ryan Gosling (mm. La La Land) on Ken.

Greta Gerwig on ohjannut elokuvan, jonka hän on käsikirjottanut yhdessä Oscar-ehdokas Noah Baumbachin (mm. Marriage Story) kanssa pohjautuen Mattelin Barbieen.

Täällä Media-avaimen tietoa Barbie-elokuvan ikäsuosituksesta kasvattajan näkökulmasta!

Ikäraja
K-7
Elokuvan kesto
1h 54min
Kieli
Englanti
Tekstitys
Suomi/Ruotsi
Ohjaus
Greta Gerwig
Käsikirjoitus
Greta Gerwig ja Noah Baumbach
Rooleissa
Margot Robbie, Ryan Goslin, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan , Ritu Arya, Dua Lipa ja Helen Mirren
Nautiskele Kinobaarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Autismiystävällinen elokuvanäytös: Barbie
Liput ostettavissa tästä tai teatterilta (ei varauksia)
Valitse istumapaikkasi salikartasta! Salin pöydät on merkitty ympyröillä.
Nautiskele Kinobaarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.