Dyyni: Osa kaksi (K18-anniskelunäytös)

Lue lisää

Ensimmäiset näytökset nyt myynnissä! Saaga jatkuu Oscar-voittaja, elokuvantekijä Denis Villeneuven, aloittaessa seuraavan luvun Frank Herbertin maineikkaasta romaanista Dyyni, tähtiluokan kansainvälisen näyttelijäkaartin kanssa. Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin ”Dyyni: Osa kaksi” on kovasti odotettu jatko-osa vuoden 2021 kuusi Oscaria voittaneelle ”Dyynille”.

Suuren kankaan eeppinen tarina jatkaa sovitusta Frank Herbertin kehutusta bestselleristä, Dyynistä, palaavien ja uusien tähtien kera, mukaan lukien Oscar-ehdokas Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh, Dave Bautista, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling ja Javier Bardem.

“Dyyni: Osa kaksi” seuraa Paul Atreidesin myyttistä matkaa hänen liittoutuessaan Chanin ja fremenien kanssa ollessaan kostoretkellä salaliittolaisia vastaan, jotka tuhosivat hänen perheensä. Kohdatessaan valinnan elämänsä rakkauden ja tunnetun universumin kohtalon välillä hän ponnistelee ehkäistäkseen hirvittävän tulevaisuuden, jonka vain hän voi nähdä ennalta.

Elokuvan alkuperäinen ikäraja on K12. Huom! Anniskelunäytöksiin myydään vain 150 paikkaa, jotta anniskelu onnistuu – näin salissa on tarpeeksi tilaa pöydille eikä aula ruuhkaannu mahdottomasti.

Anniskelun takia näytös on kielletty alle 18-vuotiailta
Elokuvan kesto
2h 45min
Kieli
OV
Tekstitys
Suomi/Ruotsi
Ohjaus
Denis Villeneuve
Käsikirjoitus
Denis Villeneuve ja Jon Spaihts
Rooleissa
Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling ja Javier Bardem
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Dyyni: Osa kaksi (K18-anniskelunäytös)
Liput vain ostettavissa, ei varauksia
Valitse istumapaikkasi salikartasta! Koko sali on K18-anniskelualuetta. » Tietoa salianniskelusta
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.