Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus (orig)

Lue lisää

”Elokuva sekoittaa sujuvasti seikkailua, westerniä ja tyylipuhdasta toimintakomediaa. Shrek-elokuvien valtti on ollut juuri vitsikkyys, ja se taito on edelleen tallella. Saapasjalkakissa itse on pohjimmiltaan sekarotuinen toimintakomediasankari, jonka kollimainen karisma kattaa kakkososassa kaiken zorroilusta tolloiluun.” / ★★★★ HS

Tämä aikuisiakin ilahduttava elokuva nyt kerrassaan mainioilla alkuperäisäänillä kera legendaarisen Antonio Banderasin!

Kaikkien kattien kunkku, maitoa mielivä, säilällään sivaltava, pelkoja päin puskeva kissa tekee tänä jouluna paluun.

Ensi kertaa yli vuosikymmeneen DreamWorks Animation esittää Shrek-maailmaan sijoittuvan uuden seikkailutarinan, kun peloton lainsuojaton Saapasjalkakissa huomaa, että hänen hullunrohkeutensa ja yltiöpäisyytensä ovat vaatineet veronsa. Katti on käyttänyt jo kahdeksan yhdeksästä elämästään, tosin hän sekosi jo laskuissakin. Nyt hän päättää hankkia menetetyt elämät takaisin ja joutuu hurjaan seikkailuun.

Oscar®-ehdokas Antonio Banderas antaa jälleen äänensä maineikkaalle Saapasjalkakissalle, kun tämä lähtee eeppiselle matkalle Mustaan Metsään, etsimään myyttistä Toivomustähteä ja hakemaan menetettyjä elämiään takaisin. Koska hänellä on vain yksi elämä jäljellä, hänen on nöyrryttävä pyytämään apua entiseltä kumppaniltaan ja vastustajaltaan, kiehtovalta Kitty Pehmotassulta (Oscar®-voittaja Salma Hayek).

Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus on kauan odotettu jatko-osa Oscar-ehdokkuuden saaneelle vuoden 2011 menestyselokuvalle Saapasjalkakissa.

Ikäraja
K-7
Elokuvan kesto
1h 43min
Kieli
OV
Tekstitys
Suomi/Ruotsi
Ohjaus
Joel Crawford
Rooleissa
ALKUPERÄINEN ÄÄNIVERSIO Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Harvey Guillén, Samson Kayo, Wagner Moura, Anthony Mendez, John Mulaney, Florence Pugh, Da'Vine Joy Randolph, Ray Winstone SUOMENKIELINEN ÄÄNIVERSIO Saapasjalkakissa: Heikki Sankari Kitty Pehmotassu: Petra Karjalainen Perrito: Miiko Toiviainen Kultakutri: Mimosa Willamo Isäkarhu: Markus Bäckman Äitikarhu: Sari Ann Stolt Pikkukarhu: Vili Orava Jaakko Perso: Antti Pääkkönen Susi: Joonas Saartamo MUISSA ROOLEISSA Herbalisti ja Sansa Lauri Mikkola Pasi Ruohonen Kristiina Wheeler Viivi Tamminen Jukka Nylund Katja Aakkula Taisto Oksanen Raili Raitala Kuura Rossi Helmi Kallio Studio: IYUNO · SDI GROUP Suomennos: Isto Aitokari Ohjaus ja äänitys: Lauri Planman Tuotantopäälliköt: Tarja Alexander, Carolina Heinonen
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus (orig)
Liput vain ostettavissa, ei varauksia
Liput vain ostettavissa, ei varauksia
Valitse istumapaikkasi salikartasta!
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.