Yhdessä

Lue lisää

Saliin saa nykyään ottaa 50 % eli 97 asiakasta turvavälin ollessa yksi penkki seurueiden välillä. Paikkavarausjärjestelmämme muodostaa  automaattisen suoja-alueen valittujen paikkojen ympärille.  Rajallisen salikapasiteetin vuoksi lippujen varaus- ja peruutusmahdollisuus on pois käytöstä.

”Seitsemänkymppiset naiset piilottelevat suhdettaan raastavassa elokuvassa, jossa Barbara Sukowa näyttelee pääosaa —Elokuva on tiivis ja tarkka, samalla intiimi ja lähellä ihoa. Ninan tuska ja turhautuminen pitävät tapahtumat liikkeessä. Ja tietenkin naisten rakkaus.”  ★★★★ HS

Nina ja Madeleine ovat rakastaneet salassa jo vuosikymmeniä. Ulkopuolisten silmissä, mukaan lukien Madeleinen aikuiset lapset, he ovat vain naapureita samassa kerroksessa. He ovat tottuneet liikkumaan asuntojen välillä ja jakamaan arjen pienet hetket keskenään. Kunnes tulee se päivä, jolloin heidän suhteensa saa yllättävän käänteen ja Madeleinen tytär pikku hiljaa alkaa ymmärtää totuuden.

Filippo Meneghetti on ohjannut kauniin ja vangitsevan tarinan, jonka pääosissa loistavat Hannah Arendtista ja Fassbinderin Lolasta tuttu Barbara Sukowa sekä Martine Chevallier. YHDESSÄ oli Ranskan virallinen Oscar-ehdokas 2021.

”Surprisingly tense lesbian love story is powered by stunning performances by Barbara Sukowa and Martine Chevallier — How refreshing to watch a film in which the sexuality and desire of women in their 70s is portrayed not as a novelty but simply part and parcel of their lives; and since this French movie is a lesbian drama, there’s two of them – even better.”
★★★★ The Guardian

Ikäraja
K-12
Elokuvan kesto
1h 39min
Kieli
Ranska
Tekstitys
Suomi/Ruotsi
Ohjaus
Filippo Meneghetti
Käsikirjoitus
<a href="/name/nm11042781/?ref_=ttfc_fc_wr1" > Malysone Bovorasmy </a>, Filippo Meneghetti, Florence Vignon
Rooleissa
Barbara Sukowa (Nina Dorn), Martine Chevallier (Madeleine Girard), Léa Drucker (Anne), Jérôme Varanfrain (Frédéric), Muriel Bénazéraf (Muriel), Augustin Reynes (Théo), Hervé Sogne (Monsieur Brémond), Stéphane Robles (Nico), Eugénie Anselin (Christiane), Véronique Fauconnet (L'infirmière de l'Ehpad)
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

Osta liput

Elokuva: Yhdessä
Liput vain ostettavissa, ei varauksia
Nautiskele kahvila­baarissamme ennen näytöstä.
» Tutustu tarjoiluihin
Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.