Kinobaari ja kahvila

Elokuvateatterin kahvila ja eurooppalainen drinkkibaari vaihtuvalla viinilistalla. Kesäisin aurinko hellii terassivieraita. Syys- ja talvikaudella terassia lämmittää lämpölamput. Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki!

Salianniskelu

Salianniskelu Kino Tapiolassa toimii kahdella tavalla: on normaalinäytöksiä, joissa salimme kahdenistuttavat takaloossit ovat rajattu anniskelualueeksi pieneen lisähintaan, sekä koko salin K18-anniskelunäytöksiä, jolloin koko sali on anniskelualuetta.

Huomaathan, että anniskelualue ja K18-anniskelunäytökset ovat kielletty alle 18-vuotiailta – varaudu siis näyttämään henkilöllisyystodistuksesi! K18-ikärajasta ei lain mukaan voi joustaa. 

Suosittelemme saapumaan K18-anniskelunäytöksiin hyvissä ajoin.

Anniskeluloossit

Elokuvasalimme takaosassa sijaitsevat seitsemän kappaletta kahdenistuttavaa loossia ovat normaalinäytösten aikana rajattua lisähintaista K18-anniskelualuetta (yht. 14 istumapaikkaa). Huomaathan, että anniskelualue on kielletty alle 18-vuotiailta – varaudu siis näyttämään henkilöllisyystodistuksesi! K18-ikärajasta ei lain mukaan voi joustaa. 

Toimi näin: normaalinäytöksissä varaa paikkakartasta kahdenistuttava takaloossi (2x 13 € normaalilippu, 2×12 € eläkeläis/opiskelija/työttömän lippu). HUOM! Loossit ovat kahdenistuttavia, joten loossipaikkaa ostaessasi tulee maksettavaksi koko loossi eli kaksi istumapaikkaa!

Lasten näytöksissä erillistä anniskelualuetta ei ole.

 

Koko salin K18-anniskelunäytökset

Koko salin K18-anniskelunäytöksissä koko sali on anniskelualuetta ja kaikki paikat samanhintaisia.  Huomaathan,  K18-anniskelunäytökset ovat kielletty alle 18-vuotiailta – varaudu siis näyttämään henkilöllisyystodistuksesi! K18-ikärajasta ei lain mukaan voi joustaa. 

Suosittelemme saapumaan K18-anniskelunäytöksiin hyvissä ajoin.

Lue lisää viinibaarimme valikoimista!