Kahvila ja viinibaari

Elokuvateatterin kahvila ja eurooppalainen viinibaari vaihtuvalla viinilistalla. Kesäisin aurinko hellii terassivieraita. Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki!

Salianniskelu

Salianniskelu Kino Tapiolassa toimii kahdella tavalla: on normaalinäytöksiä, joissa on pieni rajattu anniskelualue, sekä koko salin K18-anniskelunäytöksiä, jolloin koko sali on anniskelualuetta.

Huomaathan, että salin anniskelualue on kielletty alle 18-vuotiailta – varaudu siis näyttämään henkilöllisyystodistuksesi! K18-ikärajasta ei lain mukaisesti jousteta.

Anniskeluloossit

Elokuvasalimme takaosassa sijaitsevat seitsemän pöydällistä kahden istuttavaa loossia ovat normaalinäytösten aikana rajattua K18-anniskelualuetta (yht. 14 paikkaa). K18-ikärajasta ei lain mukaisesti jousteta.

Toimi näin: Pyydä pääsyä anniskelualueelle viinibaarin kassalta alkoholioston yhteydessä –
saat mukaan anniskelumerkit. Huom: anniskelualueelle pääsee vain anniskelumerkeillä ja henkilökunnan ohjaamana!

Loosseja ei tällä erää voi varata etukäteen. Olemme saaneet paljon toiveita loossien varaamisesta etukäteen, joten kesän 2021 aikana otamme käyttöön paikkavarausjärjestelmän, jolloin loossit ovat ostettavissa ennakkoon kahdelle hengelle pieneen lisähintaan.

Seniorikinoissa ja lasten näytöksissä erillistä anniskelualuetta ei ole.

 

Koko salin K18-anniskelunäytökset

Koko salin K18-anniskelunäytöksissä koko sali on anniskelualuetta ja klipsejä ei tarvita.  K18-ikärajasta ei lain mukaisesti jousteta.

 

Lue lisää viinibaarimme valikoimista!