Kahvila ja viinibaari

Elokuvateatterin kahvila ja eurooppalainen viinibaari vaihtuvalla viinilistalla. Kesäisin aurinko hellii terassivieraita. Syys- ja talvikaudella terassia lämmittää lämpölamput. Entäpä lasi viiniä saliin? Tottahan toki!

Salianniskelu

Salianniskelu Kino Tapiolassa toimii kahdella tavalla: on normaalinäytöksiä, joissa salimme kahdenistuttavat takaloossit ovat rajattu anniskelualueeksi pieneen lisähintaan, sekä koko salin K18-anniskelunäytöksiä, jolloin koko sali on anniskelualuetta.

Huomaathan, että anniskelualue ja K18-anniskelunäytökset ovat kielletty alle 18-vuotiailta – varaudu siis näyttämään henkilöllisyystodistuksesi! K18-ikärajasta ei lain mukaisesti jousteta.

Suosittelemme saapumaan K18-anniskelunäytöksiin hyvissä ajoin.

Anniskeluloossit

Elokuvasalimme takaosassa sijaitsevat seitsemän kappaletta kahdenistuttavaa loossia ovat normaalinäytösten aikana rajattua lisähintaista K18-anniskelualuetta (yht. 14 istumapaikkaa).

Toimi näin: normaalinäytöksissä varaa paikkakartasta kahdenistuttava takaloossi (2x 13 € normaalilippu, 2×12 € eläkeläis/opiskelija/työttömän lippu). Sinut ohjataan salin anniskelualueelle näyttäessäsi lippua salin ovella. HUOM! Loossit ovat kahdenistuttavia, joten loossipaikkaa ostaessasi tulee maksettavaksi koko loossi eli kaksi istumapaikkaa!

Lasten näytöksissä erillistä anniskelualuetta ei ole.

 

Koko salin K18-anniskelunäytökset

Koko salin K18-anniskelunäytöksissä koko sali on anniskelualuetta ja kaikki paikat samanhintaisia. 

Suosittelemme saapumaan K18-anniskelunäytöksiin hyvissä ajoin.

Lue lisää viinibaarimme valikoimista!